Bloggintresserade

torsdag 5 maj 2011

MUSIC LOVERS

... tjuvstart... för nu är det så att tidigt imorgon bitti (5.57) sätter jag mig på tåget emot Stockholm för nu är det dags för nästa nöjestripp.

Weekenden är viken till upplevelser tillsammans med yngsta dotra E-K i kungliga huvudstan.Vi ska bo på hotell, förlusta oss med allehanda få se vad nu valen stannar vid... kanske blir det modebetonat...


Så här glad föreställer jag mig att att du känner dig

E-K. Ska försöka inte glömma ett bröd till dig, inte heller något annat viktigt (som Zonsalva ;-) vid denna arla morgontimmen.

De nya skorna är nerpackade, det blev ett par redigt snygga grafitgrå Gabor mjuk sula och låg modell. Skomästaren här i byn hjälpte mig att välja en skräddarsydd sko till min onda fot. Hjälp sa han det rör sig då inte bara om en stukning. Men det ska klara sig åtminstone nu i helgen, för nu lovar jag att vi ska vi ha KUL. (Här hade det kanske passat med något à la halta Lottas krog ;-)... men det vankas helt andra toner för som kulmen ska vi gå på konsert med Yusuf Islam/Cat Stevens.Bilderna är från förra gången det begav sig. Det var då Whittney Houston var ute på sin turné och då var även A-K med.

10 kommentarer:

Tina sa...

Hoppas du/ni får det riktigt trevligt i hufvudstaden, och att foten håller för era upptåg.

Vädret kommer ni i allafall att ha på er sida ;o))

Bestemor Drillo sa...

Jeg ønsker deg en trivelig tur!
Klem fra bestemor !

Ölandsvindar sa...

Ha det jättetrevligt i stora staden!Hoppas att körsbärsträden fortfarande blommar i Kungsträdgården och att det blir riktigt bra väder. Och Cat Stevens dessutom. Kan det bli bättre?
Kram kram
Kerstin

Monica sa...

Jag önskae er en trevlig resa till Stockholm...och att lyssna på Cat Stevens är ju en höjdare i sig. Min väninna här på ön har gjort som du...tog tåget från Göteborg i morse för att gå på konserten...

Ulla sa...

Njut nu riktigt i helgen och lyssna åt oss också som inte är med!

Elle sa...

Låter som en toppenhelg!
Ha det kul!
Trevlig helg!
Kram Elle

Musikanta sa...

Det finns ingenting härligare än att hälsa på sin dotter. Kommer just ifrån Mälarhöjden igår där jag träffat henne och barnbarnen ett par dagar.

Var också i Kungsträdgården för att titta på körsbärsträden, men de var nästan överblommade tyvärr.

Det verkar i alla fall som ni får bättre väder än vad vi hade...
En riktigt trevlig helg önskar jag dig.

Ölandsvindar sa...

Fick just höra att vår kära distrikstssköterska Kajsa skulle ta åttabussen upp till Stockholm och träffa sin dotter som bjudit henne på konsert. Gissa vilken. Många mammor-döttrar på den konserten låter det som.
Kram
Kerstin

Maya sa...

Härligt med konsert!
Och vår skoaffär i Byn är verkligen toppen, super kvalité alltid :)

Ingela sa...

Halloj!

Sitter här och tar igen oss en stund i hotellreceptionen. Vårt rum lämnade vi ju vid middagstid men låste in vårt bagage medan vi skulle ut och fortsätta göra stan.

Det har varit en intensiv och alltigenom rolig helg! Men, det får vi återkomma till då det har lagt sig ;-)

Mycket har varit med oss denna helg. Vad gäller vädrets makter, så började det bra redan på fredagen... och det har sedan bara blivit bättre och bättre. Körsbärsträden fortfarande vackert! Hemma i Åhus blommar nu både bigarråträdet och japanska körsbärsträdet för fullt berättade Mats i telefon.

Säker på att det har hänt en del här i bloggvärlden så jag har säkerligen en hel del att ta igen då jag har kommit hem. Så jag återkommer garanterat!!!
Men kommer inte hem till Paradiset förrän vid tolv i natt och imorgon är det jobbedag, bara så ni inte undrar. Kram till er alla så länge!