Bloggintresserade

måndag 30 maj 2011

GLÄDJANDE

... Redan det att glädje finnes, är källa nog till glädje.

Sagt av Hjalmar Bergman (1883-1931).

Med andra ord, bara det att den finns gör att den har möjlighet att växa sig ännu större. Helt klart mycket bättre än sorg och elände.
Idag hade jag förmånen att kunna lifta med Mats hem. Han hade haft sin Engelskakurs och vi slutade samtidigt. Nedräkningen har börjat för mig som har ledig dag i veckan är det endast 8 arbetsdagar kvar.

Inom som hastigast och återlämnade en bok på stadsbiblioteket. Vyn är från innergården mellan Biblioteket och Komvux Brittmari. I centrum av bilden ligger kammarkaféet. Tämligen folktomt sånär som på paret på bänken och så tvillingmamman.Idag må ni tro att det är sommarvärme här! Inte så få som vi såg ute och solade på vägen hem.

De tulpaner som fortfarande blommar i täppan är lätträknade, men så färgstarka!


Lite mer rensat idag. Nu har jag snart hunnit rundan runt huset! Färdigt sen att börja om, om jag nu känner för det ;-) För säkerhets skull vattnade jag både ädla växter och ogräs efter dagens rensning. Ja, det är torrt i marken och jag vill ju att de ska växa... Daggkåpan är så läcker när vattendropparna lägger sig på bladen.
Blomma nummer två på änglatrumpeten.

Diverse grässorter funkia, alunrot, lungört, Iris, liljor...


Vildrönn, Bondpion, Jätterams, Ormrot, lejonhjärta, plymspirea... MUMS!HOPPAS HOPPAS ATT JAG KAN KOMMENTERA IMORGON!

Är det inte taskigt att försöka isolera mig fullständigt eller?

3 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

JA nu är det varmt och allting börjar sloka. Efter lite krukomplanteringar blev det korsord i skuggan.
Kram
Kerstin

Bea sa...

Hej vännen!
Ledsen att jag inte varit så aktiv att läsa här hos dig, men orken har varit totalt slut efter många vak-nätter med min kära vovve, men som lyckligtvis är på bättringsvägen.

Här lovas det sommarvärme i morgon och min semester börjar nästa vecka - skönt!

Kram /Bea

Ingela sa...

Hej på er tjejer!

Nog är det varmt alltid! Men som man har längtat efter värme och semester. Vad jag önskar att jag kunde med korsord Kerstin. Ibland tänker jag att jag ska, men så tvingas jag ge upp för att jag kör fast. Nog är jag envis men där räcker inte min envishet!

Glad att din hund nu är på bättringsvägen Bea. De betyder ofantligt mycket de små liven, och de behöver oss så väl då de är sjuka. Faktiskt är det som om de vore våra barn även i vuxen ålder!

Ha det gott till er båda! Kram Ingela