Bloggintresserade

lördag 28 maj 2011

TRÄDGÅRDSDAX

Tänkte jag skulle presentera en liten bit till av vår baksida som jag föredrar att se som vår framsida för det är ju där som man kan vara mest för sig själv. Och då vi är hemma úppskattar vi att kunna dra oss tillbaka.
Inte mycket som blommar här nu som ni ser men mycket grönt både av ädla växter och Kirskålen där jag ser ut att behöva gå en ny rond innan jag ens har hunnit runt huset. MEN HALLÅ!Men firrarna i dammen är färgglada om man nu lyckas få en glimt av dem... de är blyga!
Inte så att det inte finns några blommor som blommar nu, men mest är det vivorna och förjätmigejer.Å andra sidan, tänker jag, att vi har en hel del att se fram emot :-) Ibland blir det lite glest ett tag för allt sprider inte sig rekordartat, det behövs det Kirskål till.
Ja ni ser:Men det beror på vilket perspektiv man intar :-)Man kan få det att se ut som en djungel också... som här under Jätteramsen med sina stiliga stänglar.Längst upp i Luckys backe skymtar sköna tulpaner.

De har glatt oss genom sin färgprakt och LÅNGA blomningstid. Vi kan ju försöka bortse från mindre smickrande bottenvegetation


1 kommentar:

Marie-Anne sa...

Jag ser att du har att göra - om du vill! Ibland är det trevligt med djungel tycker jag.......
Kram Marie-Anne