Bloggintresserade

tisdag 31 maj 2011

DU

...dvs. jag ...

... är det jag är
genom det jag tror på.

Ord sagda av Oprah Winfrey
Pelagonen är den jag fick av Jan vår granne :-)

Nämen hallå idag har jag åtminstone pennan... Ja dvs. 10 minuter på morgonen... och på kvällen (hör och häpna).Pga ledig dag imorgon stundar lov i 6 dagar. Det kallar jag att trappa ner inför sommarlov :-)


Tror kanske att du menade den här Eva-Katrine ;-) säkert bra att cykla till. Den skulle pappa haft idag då han cyklade mellan Åhus-Yngsjö.Vad gäller simningen; Man är väl gammal scout "vetja" så jag säger bara ALLTID REDO ;-)

Nu är det lov, så jag räknar med att låta "Vindens skugga" få sjunka in. Därför i väntan på bussen gjorde jag ett besök på Kristianstads bokhandel, lämnade muntliga omdömen på min senaste bokskörd och bad sen "bokhållaren" att plocka fram en att ha på lut. Det stannade vid en som heter " Gargoylen" av Andrew Davidson. Något att se fram emot

"En begåvad och mycket tilltalande roman". SvD
"Fantastiskt fängslande" Guardian
"Vansinnigt fantasieggande" Observer.

Sen inom Olssons ost påvägen hem och köpte en "färsk" ost, ett danskt rågbröd och så en Runes rökta korv så klart. Eftersom att man ogärna vill vara förutsägbar Elle ;-), så tog jag idag dessutom en minibit mögelost till ego.


Idag har det bjudits riktig sommarvärme. Framåt kväll har vi varit en vända vid havet barbenta tillsammans med minstingen. Charlie sprang som en tosiiing ut och in från vattnet, rullade i sanden. Nyss hemkomna och han har fått en välbehövlig dusch och värktablett. Förresten då vi var påväg tillbaka kom en räv springandes i full karriär emot oss. Men vek sen upp emot skogen till, det var då den fick syn på oss.

Ikväll verkar det som om jag kan lämna kommentarer, har hunnit igenom en del, men nu är det coffetime. Någon mer blir det lite senare men imorgon då är det ledig dag.

7 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Konstigt att Blogger bråkar så med dig! Har också haft lite problem, men nu verkar allt OK igen. Ha nu sköna lediga dagar - själv ska jag jobba som mest när alla andra har långledigt...... Kram

Anonym sa...

Åhh va fin blomma, va gulligt av honom...visst ska det bli skönt med långledigt.

Här har du dagens låt som rullade i mina öron på vägen till praktiken =)
http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw
Kram eva

Anonym sa...

Det var absolut den låten =)

Ja det skulle han, sjukt bra låt...en skiva för dig att ha i din spotify....=)

Är du redo för att börja simma och träna nästa vecka då? =)
Kram eva

Monica sa...

Hej...
Din blogg är riktigt intressant att följa...ha det gott och njut av din ledighet
Kram/Monica

Möllebacken sa...

Nej Ingela!!!!
jag finns här! :)))) <3
bara det att jag är glad om jag hinner lägga in ett inlägg för att visa att jag lever och kika in hos mina nära och kära men kanske inte hinna lämna en kommentar.
Men jag vet att du vet att du finns i mina bloggtankar.... <3
Nu har jag 5 dagar "ledigt" sen lite jobb och sen 2 semesterveckor.
Mitt soundtrack idag var "Oh my Good" med The Moniker och det var nog snarare titeln än " I'm in love" som gällde i dag då hela butiken skulle byggas om i dag...
Är glad att du kan lämna kommentar hos mig.
Kramen / Pella

Ingela sa...

Ja, jag kan inte heller riktigt fatta vad som händer och inte finns det någon att vända sig till. Men det är ssom med det mesta samhället idag. Det är mycket man behöver begripa eller ha vänner som är förståsigpåare.

Ja, det är en härlig färg på pelagoniam´n och det roligaste av allt var att han sa att han ville jag skulle ha den vackraste färgen.

Låten är härlig och Adele är bra. Igår hörde jag en låt på radio som jag inte hört på många år. Lägger den og under dagen här på bloggen. Det är en något annan genre, men man är ju allätare ;-)

Vad glad jag blir Monica då du säger så. Alldeles speciellt värmer det nu då jag är synnerligen osäker på när någon hittar hit. Därför är en liten kommentar värd sin vikt i guld för mig. Nu la ju räknaren också av...
Hej Pella! Glad att höra av dig, allra mest pga. det som jag skriver här ovan.

Det är bråda tider nu! För mig verkar det ha börjat trappa ner, så jag fortsätter lämna mitt bomärke, då det går. Kram Ingela

Ölandsvindar sa...

JAg kommer fortfarande inte in på alla bloggars kommentarrutor. Hoppas att det bättrar sig snart. Nu är det bråda tider och mycket som händer. Huset är snart färdigskrapat och redo för målning. Några plantor till åkte ut i rabatterna igår men fler står på tur. I natt var maken ute kl 3 och täckte över sin älskade vedhög då han hörde åskan på avstånd men inget välbehövligt regn kom. Knastertorrt överallt.
Kram
Kerstin