Bloggintresserade

onsdag 1 juni 2011

PINK
Så nu börjar stamfucksians blommor så smått att slå ut. Var lite osäker på färgen men nu ser jag ju! Den blev rosa!


Another Brick in the WallWe don't need no educationWe dont need no thought control


No dark sarcasm in the classroomTeachers leave them kids alone


Hey! Teachers! Leave them kids alone!All in all it's just another brick in the wall.All in all you're just another brick in the wall.We don't need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeachers leave them kids alone
Hey! Teachers! Leave them kids alone!All in all it's just another brick in the wall.All in all you're just another brick in the wall.
"Wrong, Do it again!""If you don't eat yer meat, you can't have any pudding.

How can youhave any pudding if you don't eat yer meat?""You! Yes, you behind the bikesheds, stand still laddy!"

Hoppla här halkade vi in på lärande. Nu får man ta sig en funderare. Orden är viktiga och så olika syn på saken. Tydligt att detta är en låt från då fri uppfostran kom på tapeten. Barnen skulle forma sig själva och föräldrar och lärare inte utgöra bromsklossar...


Detta var menar jag en total missuppfattning av demokrati och påverkansbegreppen. Det är att frånsäga sig sitt ansvar...
12 kommentarer:

Pernilla, Ateljé Smått och Mått sa...

Hej!
Tack för din kommentar och uppmuntrande ord hos mig. Jag ska lägga om namnet inom kort. Du har alltså gjort just det? Jag tyckte att jag såg att namnet ändrades på din blogg innan adressen gjorde det? Hur blev det med dina följare ? Fick du lov att be dem länka om? Själv hittar jag till dig genom dina kommentarer mm så jag har inte stött på nåt hinder att besöka dig.

Ha det bra!

Tina sa...

Vackert väder skulle vi oxå få...

Så jag tänkte positivt, och laddade tvättmaskinen och satte på timern igår kväll när jag kom hem från Sverige. Så var det bara att hänga ut imorse när jag vaknade... Solen sken och fåglarna kvittrade. Och jag njöt....
Undrade förståss lite vad det var för ett buller som hördes. Det lät som åska men solen sken ju.....
10 minuter senare var himlen svart och regnet vräkte ner. *skrattar*
Nåja, nu skiner solen igen och tvätten torkar... ;o))

Vet inte vad jag ska göra med din bloggadress. Har provat med allt. Kopierat den, skrivit den manuellt, försökt sätta in den på andra blogglistan. Men nix, Fatimas hand är sista inlägget som kommer upp... Och då menar jag den nya adressen! ;o))

LyckligaPraliner sa...

Vilken fin blomma! Håller med föregående talare. "Fatimas hand " är det sista inlägget som syns på min lista. Ha en bra dag! :)

Ingela sa...

Hej tjejer!
Pernilla, så här gjorde jag. Först bestämde jag mig för att byta namn. Ville inte heller den gamla adressen kvar däruppe och som sökadress. Passade på att byta i den här vevan då jag ville bli kvitt en människa som besökte min blogg ideligen. Ville helt enkelt inte ha henne här.

Kanske var det så att mitt problem uppstod i.o.m BLOGGERS problem? Alternativet är att jag helt enkelt har gjort något fel. Och ingen är ju felfri och då jag kommer till datorer känner jag mig hjälplös då det inte fungerar som det ska.

Så här gjorde jag förra onsdagen någon gång på förmiddagen. Jag ville byta adress men ha gamla bloggen kvar inbakad.

Gick in på design därifrån till
inställningar och vidare till
publicering.

På publicering kommer det upp en ruta där man kan skriva in sin nya adress och få den om den inte redan är upptagen. Sen är det bara ordverifiering.

Följarna har legat kvar men försvinner emellanåt. Svårt att säga något eftersom de kommer tillbaka, däremot försvann mina länkar till favoriter. Så nu har jag lagt in en del igen.

Jag har skrivit till en del av er och gett er länken för jag tänker att den nog inte fungerar och det gör den ju bevisligen inte då.

Monica provade ju att skifta min länk men då försvann alla hennes redan inlagda och jag undrar som sagt vad som är var.

Kan undras vad som hade hänt om någon följare tagit bort sig som följare på min blogg gjort om proceduren med den nya adressen????

Birgitta sa...

Hej! Visst finns din blogg kvar och inget svårt att hitta hit.
Nu klickade jag på din kommentar hos mej. Har inte kollat om din nya adress följt med till mej som följare. Ska kolla det. Det är många som haft problem med blogger senaste tiden. Hoppas det är ur väörlden nu.
Önskar dej en skön långhelg.
Kramara till dej.
Birgitta

Tina sa...

Nu har jag gjort precis det som du undrade över. Tagit bort mej som följare och satt in mej igen.. Tyvärr funkade det inte.. :o((

MEN nu ska jag göra om det. Ta bort mej som följare och "putsa bort" allt gammalt. Ta bort dej från min blogg osv. Sen gör jag inget mer idag utan låter blogger vila ;o) Imorgon ska jag sätta upp mej som följare och försöka på nytt igen.
So, I'llbe back.... För nu har jag suttit har och kämpat i 3 timmar.. Under tiden har regnet ös ner och tvätten hämtats in. Nu skiner sol-f-n igen.... ;o))

Bestemor Drillo sa...

Hei Ingela! Endelig kom jeg inn på kommentarfeltet ditt ! Jeg er nå hjemme en snarvisitt og da fungerer alt mye bedre! Jeg får ikke opp bloggen din med å klikke på Hållplats Åhus, jeg måtte klikke på ditt navn i mitt kommentarfelt!
Håper du og dine har en strålende vår og snart sommer! Vi koser oss og venter storinnrykk i Pinsen!
God helg til deg og dine!
Klem fra bestemor som i det siste har holdt seg på bena og ikke ramlet en eneste gang;))))

Petit Eyekiss sa...

Nu har jag skickat mailet!
Kram
Bettan

Ingela sa...

Hej på er tjejer!

Vad glad jag blir att du säger att det går lätt att hitta in till mig. Har själv märkt att det går bra om jag lyckas logga in då jag själv lämnar kommentarer. Sen är det klart att mina nya inlägg inte uppdateras så för tillfället lägger jag inte heller ner något större jobb på dem.

Du har ju däremot lagt ner ett himla jobb idag Tina TACK! Visst blir man irriterad om man inte kommer någonstans. Men vem vet vad som händer imorgon, då rasslar det kanske bara till ;-)

Du har ett mejl även i din inkorg Bettan :-)

Inget regn här idag mest sol faktiskt, men jag hade glömt tvätten ute igårkväll och det öste ner i natt! Liksom du har jag hållit mig på benen Bestemor. Håller tummarna för att vi gör det i fortsättningen också. Min fot är inte bra än, det är tydligen jag och Zlatan som har slitit ut ledbanden...

Ha det nu gott i helgen så hörs vi!

Tina sa...

Hej igen!!

Lite plåster på såren i bloggereländet.... ;o))

Du har vunnit en tvål hos mej. Maila din adress så skickar jag iväg den till dej.

Ölandsvindar sa...

Det är mycket konstigheter i blogg ärlden just nu men förhoppningsvis återgår det snart till normaltillstånd. Jag lade upp din nya blogg som Favorit och då är det inga problem att nå den.Barfota och i morgonrock har jag just tagit ett varv ute med kameran i högsta hugg eftersom det satt en rosenfink och sjöng utanför.Tur att man inte har grannar så nära inpå.
Kram
Kerstin

Tina sa...

Jag lyckas inte med att få in dej i min blogglista.... Nu har jag gjort vad jag kan. Tömt alla ställen där din gamla adress finns. Förutom kommentarerna då.... Men hur jag än gör så är det hem-liv-trädgård-adressen som dyker upp när jag sätter in dej i blogglistan. *suckar*

Glöm inte att maila din adress till mej.. Tänkte hinna ta mej till posten imorgon ;o))

Är säker på att det är nån dum enkel grej som orsakar det här bloggeländet. Det kommer att lösa sej!! Sluta inte skriva....