Bloggintresserade

söndag 19 juni 2011

SNART GER JAG UPP

Hej på er!
Först vill jag poängtera att ni är värda medalj som fortfarande hittar in hit!!!Förövrigt måste jag säga att jag trots att jag är känd för ett ha ett oändligt tålamod måste erkänna att jag är heligt trött på min situation med BLOGGER!!! Det sägs ju att det sällan är ens fel att två träter så då är det nog delvis mitt fel som användare, men syftet för mig med detta forum är att i dialogen ha utbyte av andra/varandra... höra olika synpunkter... Och med allt detta krångel... ja då vet jag inte längre...


Jag har påbörjat jobbet att skriva ut min blogg. Här innehåller för mycket av mina tankar under de senaste åren för att gå upp i rök. Funderar sedan starkt på att skrota den, eller snarare låta den fortsätta leva sitt eget liv precis som den gör nu! Det känns inte längre speciellt meningsfullt att skriva i detta forum. Visst känns min trogna skara jätteviktig visst är det viktigt att skriva för sig själv, men då finns det andra former... !


Meningen med en blogg menar jag är meningsutbytet. Att spegla varandra. Min blogg känner jag har ändrat syftet... vad och hur jag skriver...

Hoppla glömde ju tala om att jag är bortkopplad från att kunna kommentera på era bloggar! SORRY!!!

13 kommentarer:

Monica sa...

Shit så trist...men stå ut! Om det är till någon tröst så är du inte ensam. Krånglar alltså för mig också...kan t.ex endast lämna kommentarer som anonym på vissas bloggar...skumt!
Kram/Monica

Tina sa...

Ingela, alla har någon form av problem med Blogger..... ;o(

Kan du inte tänka dej att byta till en annan bloggoperatör ifall inte det här problemet blir löst?

Den tanken har funnits hos mej lite nu och då... Vet bara inte vilken det skulle vara i så fall.

Blogger vill inte släppa in mej alla dagar. Och jag kan inte kommentera hos alla. Jo, som anonym kan det gå ibland. Och du vet hur Kerstin har haft det...? Nu kan man kommentera där igen!

Om du skulle öppna den gamla adressen igen...? Skulle det fungera då...?

Kram Tina

Marie-Anne sa...

Jag vågar knappt skriva det, än mindre säga det högt - men jag har faktiskt inga problem alls......... Hoppsan, det där var väl att utmana ödet känner jag!
Däremot kan en del inte kommentera min blogg..........
Håll ut, och skriv - jag hittar dej, i alla fall ännu så länge! Kram Marie-Anne

Petit Eyekiss sa...

Inte ska du sluta blogga inte!
Jag har gått över till Googel Crom när jag håller på med bloggen, för i Windows kan jag inte läsa några kommentarer. Där kan jag heller inte få förhandsvisning när jag gör en ny blogg.
Med Crome har jag inga problem alls. Enda problemet är att jag har inge ispiration nu.
Sitter mest still här uppe på berget, och här händer ingenting!
Slutar du blogga så meilar jag i stället:-)
kram
Bettan

Bea sa...

Så trist med krångel och förstår din dilemma, eftersom jag fanns med i ett annat forum tidigare och allt försvann vid en serverkrasch!!
Det vill man ju helst inte uppleva och kanske dom får ordning på blogger - hoppas i alla fall!
Kram /Bea

Ölandsvindar sa...

Ge inte upp Ingela! Skulle sakna dig jättemycket! Nu går det äntligen att kommentera på min blogg men själv måste jag fortfarande vara anonym på en del andra.Men vi kämpar på!
Kram, kram
Kerstin

Ingela sa...

Godmorgon!

Ingen vill såklart känna sig ensam och isolerad... åtminstone inte då ensamheten inte är självvald. Samtidigt är det ju betydlegt mer positivt att känna gemenskap i just gemenskapen ;-D Alla har vi ju förmodligen gjort medvetna val att vara med i detta forum så jag instämmer med dig Monica. Hur vi än vrider och vänder på saken kan det här problemet inte framstå som annat än skumt. Problem är till för att lösas, men ibland känns det för mig som om problemen bara roterar. Bara att tacka sin lyckliga stjärna om man klara sig Anne-Marie. Själv får jag väl tänka på att jag har tur med så mycket annat i livet och då känns bloggen genast så mycket mer "betydelselös". Utan betoning på det sista ordet!

Visst skulle man kunna byta operatör, samtidigt drar det ju med sig en hel del att flytta Tina... visst blir man trött. Gamla adressen igen... ja kanske men då sprängs det kanske i luften (min blogg alltså). Måste bara skriva ut så jag själv har kvar sådant som jag inte vill vara utan!

Någon serverkrash det vill vi då rakt inte ha Bea så det kanske är därför de går försiktigt fram...

Än värre för hela bloggmänskligheten;

Hos dig Kerstin kan jag inte kommentera längre inte ens som anonym. Jag är där och läser och gör nya försök, men det går inte. För mig är det viktigt att inte missa någon. Det är viktigt att vara trogen!

Välkommen hit Bettan! Jag är så glad att se ditt glada fejs igen!!!
Att ligga lågt i bloggvärlden är ite detsamma som att ha övergett den. Saknar dina vackra blombilder, ja jag saknar dig så enkelt är det!

Känns lite bättre att veta att jag skulle lämna ett tomrum efter mig... att det är ömsesidigt för det är just detn här ömsesidigheten som för mig är så viktig!!!

Kram på er allesamman! Ingela

Randiga Tråden sa...

Krångel och krångel, du får meddela vart du fortsätter sedan, min krånglar också. Hoppas på bättre tider, kram Brittmari

Elle sa...

Nu har jag hittat hit!
Har varit fullt upp de senaste dagarna och jag försöker komme ifatt med både inlägg och kommentarer.
Jag hade också problem med att kommentera. Om du vid inloggningen tar bort "förbli inloggad" (eller vad det heter på svenska) så kanske det fungerar. Gick för mig iallafall.

Bloggen är för mig ett medel att både uttrycka mina tankar och händelser i ord och bild. Jag har utvecklat mitt fotointresse och hoppas ha tid att satsa mer på skrivandet en dag.
Det är även ett sätt att inte känna sig så ensam. För även min ensamhet som hemmafru är mer eller mindre "icke vald". Hade gärna jobbat ett par timmar i veckan.

Att få en kommentar är som att ha haft en vän på besök en stund.
Det är otroligt vad många trevliga bloggerskor man lär känna.

Hoppas dina blogger-problem löser sig!
Kram Elle

Gudrun sa...

Hej Ingela!
Så tråkigt att det skall krångla. Urtrist helt enkelt.
Jag kan när jag är inloggad se att du gjort nya inlägg men jag kan inte komma till dig därifrån. Jag har som sagt lagt dig som ett bokmärke och då går det bra.
Hoppas att du får ordning på det.
Om du skulle skapa en helt ny blogg som du länkar till från din gamla så kanske du får en nystart. Den gamla, dvs. din nuvarande kan väl bara ligga kvar. Hmmm. det var bara en tanke.
Jag har vänner som inte kan lämna kommentarer hos mig också och ibland är det hur trögt som helst när man besöker någon.
Önskar dig en fin dag.
Kram

Marie-Anne sa...

Hallå Ingela! I eftermiddags dök alla dina c:a 30 senaste inlägg upp på min instrumentpanel - vad har hänt??? Fungerar det äntligen? Kram Marie-Anne

Ingela sa...

Godmorgon!

Vet inte vad som har hänt om det är tilligt eller "Man ska inte ropa hej innan man är över bäcken"... men jag är i det här fallet försiktigt HOPPFULL!

Efter en del planlöst letande kollade jag efter något ställe att komma i kontakt med Bloggerservice häromdagen och fann fram till en sida kanske var det den som du Pella skickade en länk till häromdagen. Kryssade i något det första alternativet och det gick ut på att jag hade problem in. Sen la jag in inlägget i förrgår och tänkte att de skulle vara sist ett tag för att observeras av cyberögon... kanske är det detta? Inte vet jag, kanske var det slumpen och en tillfällighet. Men jag är glad så länge det bara fungerar. Igår hade ju du Marie-Anne och du Ulla noterat hur gamla inlägg helt plötsligt sprutade in inlägg för en hel månad...

Nu ser jag fram emot en somlig dag eller ska jag kanske säga somrig.

Kram på er Ingela
som samlar mig för ett nytt inlägg

Ingela sa...

Kerstin!

Jag kan inte kommentera hos dig, det går ju inte heller att lämna som anonym. Kan du inte lägga till det? Provar och ser om du läser detta kanske någon annan kan skicka det vidare... från mig?

Godmorgon min vän!

Som du säger det finns nog köpare till allt!
Men jag håller med dig...tillhör också dem som önskar kunna välja när jag vill vara för mig själv... kanske vill man ha när till båten och ständigt vill ha folk runt sig...
Nu ska jag kolla din andra blogg innan jag springer till bussen ;-) kram Ingela