Bloggintresserade

torsdag 9 juni 2011

YES SNIGELPOST

... och romantiskt så det står härliga till!!!

Kommer hem efter en lång dag och har fått dubbelpost och bara rolig sådan!!!


Tusen tack Tina, den doftar så gott Romantica tvålen från Italien! "Made with love and care" står det på baksidan och likaså överlämnad så!


Du jag försökte ju skriva till dig igår men blev utloggad från telia boxen och hela mejlet gick upp i rök.Kort från Anna-Karin hennes Johnny och Panthenon i Rom.

Michelangelos målning "Adams skapelse" såg vi i samband med att vi var i Rom för att fira min 50 års dag.


Det är en takmålning i Sixtinska kapellet. Michelangelo (1475-1564) känd konstnär för sina målerier och skulpturer, arkitekt, poet verkade i Rom och Florens. Dit flyget tar oss i slutet av juni.

Förberett inför skolavslutningen imorgon, kläderna färdiga att hoppa i... teatern och underhållningen av skolans talanger väntar. Jag har sagt det förut och nu säger jag det igen det är en förmån att få arbeta på en skola där kreativiteten flödar.

6 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Hejsan, fungerar din blogg nu? Min är lite si och så, det krånglar att skriva kommentarer, jag är inte så bra på att fixa till det. hoppas att du får en trevlig helg, kram Brittmari

Ölandsvindar sa...

VAd roligt det är med oväntad post. Håller på att bli knasig på blogger. I dag får jag inte in mitt nya avsnitt hur mycket jag än trycker på "publicera".
Kram, kram
Kerstin

Marie-Anne sa...

Visst är det kul att få "riktig" post i dessa tekniktider (med ett krånglande Blogger dessutom)!
Kram Marie-Anne

Gudrun sa...

Hej Ingela!
Nu har jag lagt dig som ett bokmärke och hoppas jag skall slippa googla för att hitta dig. Det går inte att nå dig från instrumentpanelen och inte från kommentarer som Pella sa att hon kunde. Mycket mystiskt.
Hur som helst så önskar jag dig en skön helg.
Kram

Monica sa...

Det där med "vanlig post" är ju numera alldeles speciellt... privatpost alltså! Ha en go och trevlig helg..
Kram/Monicast alltså

Ingela sa...

Fungerar bloggen? Ja jag kan ju skriva, men inte själv bestämma med vilken stil var text och bilder placeras. Själv känner jag mig också rätt ena. Om jag får säga vad jag tycker så tycker jag att Blogger bättre kan gå ut med vad de vet och vad man kan göra något själv. Vad i så fall...
Jag tror inte man kan säga att det fungerar ok om mina forna läsare inte hittar in till mig...

Det verkar som om jag var land de första med svårigheter i den här vägen. Jag hade varit tacksam för att kunna få kontakt med Huvudmännen för att lasta av mina problem.


Kanske dags att återgå till brevlådan, det vet man ju iallafall var den står ;-) Ja jag vet nu blev jag nego.


Hoppas klart på att er helg också blir kanon... Här är det sannerligen kvavt och pressande. Har besvärande pannavärk som inte släpper. Få se om jag tyar göra ett nytt inlägg frampå dagen. Kram på er!