Bloggintresserade

lördag 18 juni 2011

LÖRDAG

... Nu börjar den spricka så smått Gul svärdslilja och ett par knoppar på de röda näckrosorna tittar blygtupp ur vattnet.


Idag har vi gjort ett fotolöst besök i Kristianstad. Hela stan var idag full av musik, blåsorkestrar och annat. Vilket trevligt inslag. Domus jubilerar och det var säkert en av anledningarna.
Så nu har Mats och jag valt Eva-Katrines födelsegåva till på onsdag Nu gäller det bara att vi båda är kuranta i halsen så vi kan prestera några behagliga toner på morgonen ;-)
I stort har det varit en slappedag, men en stund var vi ändå ute framåt eftermiddagen... medan Mats snickrade, så grundade jag det där skåpet som jag snackat om som stått i garaget. Ursprungsfärgen blåttFortsättning följer ;-)

3 kommentarer:

Möllebacken sa...

Hallå i stugan.
hemskt ledsen att behöva meddela det men jag kan fortfarande inte gå via min länk till din blogg utan får upp detta ( gå in på denna länken):http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=sv&answer=87065
Svärdsliljor är mycket imponerande.
Satt och lekte med en bild på en som jag tagit och lade den i svart/vit och lade upp på FB.
Har NÄSTAN ett likadant skåp som du som jag faktiskt har valt att behålla blått, det är nog mer åt det turkosa hållet.
ha en fin helg.
Kram Pella

Monica sa...

Jättevacker svärdslilja för att inte tala om den fina dammen...
Ha en fin helg
kram Monica

Ölandsvindar sa...

Svärdsliljor är så mäktiga. På alvaret finns det några ställen där vattnet ligger kvar ovanpå kalkstenshällarna och där är det ängar av svädsliljor. En häftig syn!
Kram, kram
Kerstin