Bloggintresserade

lördag 25 juni 2011

ÖPPNA LANDSKAP

Jag har sedan igår försökt göra ett inlägg, blir utloggad hela tiden, tvingades ge upp igår fick in någon bild även idag, men inte de som jag ville ha in så nu publicerar jag det jag har och får försöka komplettera sedan.


Idag är det söndag och jag och Eva-Katrine står klara iklädda badkläder och badrock... strax cyklar vi ner till Kanta för att motionssimma...
Fälten, ängarna och träden aldrig så vackra...
Gulmåra,

KOLLA

Visst ser det ut som om grässtråna dansar i vinden
...med vädd, ängssyra... väldoftande sandnejlikorTimjan av otämjd sort...och något bedövande gult
8 kommentarer:

Ulla sa...

Vad härligt att kunna åka och ta ett dopp. På tisdag bär det av till Danmark och jag hoppas på badliv. Ulf lundell är inte fel, härlig text. Ha det så bra och vi hörs väl<3

Monica sa...

Lämnar en liten lapp på dörren: tittat in och ser att du är och badar. Sköööönt.
Må väl och ha det så gott.

Tina sa...

Visst är naturen vacker.... Det är en underbar tid just nu.

Därför smakar det lite "surt" att behöva sitta inlåst i flera dagar framöver.... ;o(( Får bara hoppas att dom dagarna går snabbt ;o))

Men njut du för min del oxå.....

Ingela sa...

Hej Ulla, Monica och Tina,

Ja, det är fördelen att bara kunna på hojen, cykla 800 meter så är man där. Baksidan är att det då värmen har lämnat havet på hösten blir det tämligen kallt här ofta med snålblåst. Men, det är som med allt annat; som t.ex. att man måste jobba för brödfödan emellanåt (extra svårt känns det klart nu då så många är lediga) Det finns helt klart både fram och baksida...

Lappar på dörren så trevligt, då vet man. Se upp för nu kommer jag, ämnar på vandring i Blogglandia och hos er!

Tänker på er lite extra nu, på torsdag beger Mats och jag oss av och "husvakterna" på plats.

Kram Ingela

Ölandsvindar sa...

Visst är det bedövande vackert överallt nu och alla textrader i sommarvisorna snurrar runt i huvudet. Själv skrev jag en text om morgondisken igår. Du ska få en strof här: Jag greppar borsten med skaft i grönt. Ergonomiskt den vilar i handen så skönt.Jag borstar och vrider och vänder på allt. Tills vattnet i diskhon börjar bli kallt.
Så kan det också vara en sommarmorgon
Kram, kram
Kerstin

Monica sa...

Åh, det ser underbart ut att bara ta cyklarna och ge sig iväg, iklädd badrock...men jag gissar att vattnet var kallt. Själv är jag en riktig badkruka...ser helst att vattentemperaturen är +25 grader. Ulf Lundell är bara så bra...en av mina absoluta favoriter..
Kram och ha en fin dag
Monica

Ingela sa...

Svejsan!

Haha, klart du skriver dina egna sommarvisor Kerstin... och du den modellen som du skriver om med diskborste och vatten i diskhon, den kör vi också ;-)

Att bara kunna hoja till stranden perfekt och vet du vi har utebassänger strax bredvid. Den stora bassängen är 50 meter lång och igår höll vattnet 27 grader. Där har vi i sommar ett familjekort!


Ha det gott, det har vi!

Marie-Anne sa...

Så vackert, så vackert - både ljud och bilder....... Kram!