Bloggintresserade

lördag 4 juni 2011

OBOY

... Vilken underbar morgon.

Dotra har dragit igång mig; en timme har vi varit ute i friska luften. Eva-Katrine sprang och jag cyklade vid hennes sida. Något annat var inte tal om. Min fot är långt ifrån bra än, men det fungerade bra så här också.


Vi kunde ha våra förtroliga mor och dotter snack. Nerom och utmed strandpromenaden där landade vi till vid styrketräningsredskapen, vidare ner till hamnen där vi blev omkörda av en man som påpekade att det måste vara kanon med en personlig tränare ;-) ... Över gamla bron in i Espet, utmed åvägen och över nya bron, passerade nya kyrkogården vidare innanför stadsmuren och genom den riktigt gamla stadskärnan.


Inom Hanöhallen för att ha med färska bullar till frukosten som vi sen njöt i solrummet. Siluettkatten ovan gjorde jag förra sommaren... eller var det kanske två somrar sedan. Tiden går fort då man är lycklig.Nu ska jag ut och fortsätta rensningen för vid middagstid bär det av till tippen. Det har varit en intensiv dag. Vi hade hyrt släp från 12 och vi lyckades fylla två stora släp med allt från trädgårdsrens och byggspill.

Snacka om vad hett det har varit, nog har man känt att man lever!

Nybadad med nytvättat hår och rena kläder känns det nu finemang att kunna hålla lördagskväll. Eva-Katrine fixar med maten marinerat oxkött till spett som ska på grillen, nypotatis och någon form av dippa och så klart grönsallad. Ska det bli gott? Skojar ni? Efter att ha njutit en fantastiskt god middag i solrummet.


Åkte vi ner till hundbadet.
Och nog var det varmt i vattnet, säkert en 17 grader.

Hem och duscha av all sand på Charlie sedan la han sig till ro i hundsängen på däcket medan vi andra satt ute och spelade kort.

Schack matt!

7 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Solrummet! Det låter alldeles underbart! Glöm inte att njuta lite och göra ingenting mellan rensningspassen... Kram Marie-Anne

Monica sa...

Fortsätt att njuta i solen...å visst är det underbart med döttrar...mamma/dotter-snack hör till det bästa jag vet!
Kram på dig och ha det riktigt gött, som vi säger i Götet!

Ölandsvindar sa...

JA nu är vi hemma igen med ett lass skräp som ska sorteras i olika högar till tippen.Men det är så varmt så vi får ta lite siesta och vänta med sortering till kvällen.
Kram
kerstin

Ingela sa...

Blev inte mycket av att göra ingenting emellan varven idag Marie-Anne ;-) Men nu så... blir här njuta av!

Sen är jag lite konstig för jag har svårt att bara sitta ner allra helst i solen... det har jag alltid haft.

Men njuter, det gör jag ändå Monica. De där förtroliga snacken är guld värda och jag kan inte annat än att instämma till fullo i vad du säger.

Ja, visst har det varit på gränsen till för hett att hålla på en sådan här varm dag Kerstin. Egentligen idén med siesta är skonsam för kroppen

Kram på er tjejer.

LyckligaPraliner sa...

Oj, ni har säkert en himmelens bra kondition. Inte alls jag. Verkar som en mycket bra dag :) Gott för både själ, hjärta och mage. Igår var vi också iväg till tippen med massor. Det var bland det bästa ställe jag varit på haha Jag älskar att sortera, röja och kasta. Det får mig att må mycket bra på flera vis. Mår inte bra av kaos och skräp. Ha det gott :)

Birgitta sa...

Låter som en alldeles härlig lördag. Jag har återvänt till nutid från medeltiden. Det har varit riktigt trevligt och jag hoppas att det återkommer nästa år igen.
Kram Birgitta

Anelias hantverk sa...

Tack! Mycket märkligt att jag ser dig som att bloggen tagits bort. Har försökt lägga in dig på nytt i min blogglista men det är oförändrat. Blogger är väldigt strulig tycker jag. Vi får se om det löser sig.
Ha en skön dag!