Bloggintresserade

onsdag 22 juni 2011

GRATTISIdag fyller Eva-Katrine 24 år och vi önskar dig en härlig dag och lycka till i framtiden.


Efter några år i kungliga huvudstaden har hon nu vänt näsan emot skåne till vår lycka.Efter en mycket framgångsrik karriär som säljare på tidningen Allt om bröllop slutade hon för att fortsätta sina högskolestudier inom internationell marknadsföring. Den sista terminen ska hon gå i Malmö som har samma utbildning.

Då hon slutade hade hennes arbetskamrater ordnat med den här trevliga fejkade framsidan till tidningen.


Iklädd nya koftan för dagen från mor och far gav hon och jag oss ut på cykel för att möta upp Mats vid Åhus Gästgivaregård för att dagen till ära festa på buffé och varmrätt.Av märket Du och jag http://nelly.com/se/kl%E4der-f%F6r-kvinnor/märkeskläder/du-jag-603/

En smalgata i gamla stadskärnan
En extra cykeltur för att skaka ner maten ;-)
Sen gav vi oss hemåt för att kolla på filmen Inte utan min dotter. Passande titel eller hur? Men inget man skämtar om, utan lika skrämmande varje gång man ser den. Nu är det ju så med oss två att vi gärna ser filmer mer än en gång.Idag har jag roat mig med att länka till de bloggar som jag brukar läsa regelbundet. Det tog tid och jag hoppas att jag inte har missat någon. Ska kolla igenom det en annan dag.


För er som kollat tidigare idag så har det nog tillkommit både bilder och text. Nu har det hunnit bli kväll, och jag läser självklart alla era nya inlägg, men det kommer däremot inte att fastna några kommentarer just den här gången... Tänkte på det; att de som har min blogg liggande bland de ni läser; När ni har en stund över länka gärna om med min nya adress ;-) Hem liv och design är ju inte längre mitt signum och annars kanske det inte heller fungerar som det ska :-o

9 kommentarer:

Ulla sa...

Kul present och vad härligt för mor att få en dotter så nära. Trevlig midsommar1

Randiga Tråden sa...

Är det din dotter? Underbart. vilken lycka.

Monica sa...

Det är inte mycket som är så fantastiskt härligt som en egen dag med en älskad dotter...eller hur?
Kram/Monica

Bestemor Drillo sa...

Så herlig å ha henne så nær! Endelig fant jeg deg igjen, plutselig så var du der etter mange forsøk! Fortsatt God Sommer til deg og dine fra bestemor som er hjemom en snarvisitt! Stor sommerklem !

Möllebacken sa...

Vilken mysig dag! Härligt att få ha sin dotter hemma. Det är det som sätter guldkant på tillvaron att få uppleva saker med sina barn.
Härlig tur du guidade oss igenom i blogglandia :) och skåpet blev ju jättefint!
kan ännu ej länka till dig :((
Ha en riktigt härlig midsommar och jag hoppas ännu att det finns chans att vi kan träffas någon gång.
Kram Pella

Bea sa...

Så trevligt! Guldkant på tillvaron är aldrig fel :)
Önskar dig en fin Midsommar!
Kram /Bea

Maya sa...

Passar på att säga grattis!
Underbara foto nere från byn, älskar gå där och bara insupa atmosfären :)
Vad hittar ni på med till midsommar?
Vi firar med vänner hemma i år, blev ju lite ändringar i sista stund, men vi har en speciellt tradition sedan 2005, berättar om den på bloggen :) Det är höjdpunkten på hela dagen! Så underbart!
Glad Midsommar!
Kram Maya

Ölandsvindar sa...

Åh vad mycket mys på en gång. Här är jag just nu jätteglad över att min barnbarnsgosse kommer med sin flicka i början av aug.Och jag har inte länkat till dig nu men du finns med bland mina Favoriter. Lätt att hitta.
Kram, kram
Kerstin

Ingela sa...

Tjenixen!

Finns inget bättre än att vara nära NÄRA ;-)Guldkant: JA!
Utan tvekan lycka Brittmari, för visst är det vår lilla dotter! I sommar har vi henne hemma då sitter hon i kassan på Ica får träffa "gamla" kunder har bra tider och kan vara med sin älskade Charlie. Till hösten ämnar hon fortsätta sina studier i Malmö, och det är ju där vår lilla Anna-Karin bor. Sen har vi då Per-Olof i Helsingborg och så Karl-Mikael i eget hus på samma adress som vi ;-)

Hoppla hade du tappat mig Bestemor? Ja, jag säger detsamma skönt med återträff!

Hade verkligen varit jättekul om vi kunde träffas i verkliga livet Pella! Det är väl dags för Bosse snart kan tänkas ;-)... eller vem vet du kanske har vägarna genom Åhus?

Hoppla Maya hur kunde jag missa dig i Blogglandia, hos dig brukar jag ju landa dagligen. Till midsommar ska vi vara på hemmaplan. Vi har ju vår lille Charlie och Olivia att tänka på (antar att jag är något av en hönsmamma). Vi ska umgås med vänner också här från Åhus. Väldigt trevligt och behändigt ;-)

Nej nu Kerstin blev jag frågande "barnbarnsgosse med sin flicka"... det lät så många generationer, men så trillade poletten ner ;-D

Kram på er allesamman