Bloggintresserade

fredag 13 maj 2011

OTURSDAG

... fredagen den 13:de maj var ingen bra dag för Blogger. Rejält haveri i maskineriet... senaste inlägg, kommentarer samt inlägg i utkorgen raderade. Ja, man kan ju bara hoppas på att man snart kommer på fötter utan större skada skedd.

På tal om fötter idag har jag handlat årets sandaler och snygga är de tycker jag. Tummen upp, sa mats då jag kom hem med dem. Tänker plåta dem imorgon. För övrigt får de vänta på invigning till skolavslutningen ;-) Det är något speciellt med ny stass denna dag, det förstärker den festliga känslan då man sitter där i teatern på avslutningsföreställningen... och det är inte alls länge till (sista dagen för lärarna den 17 juni... )


Gillar klacken syns bättre på den här bilden:

Själv har jag i stort klarat dagen utan större fadäser, men imorse då vi kom upp lyckades Mats välta ett par saker i köket... det var så vi undrade vad det var för en dag. Kanske har man gått på tårna sedan dess ;-)

I dag är det en vecka sedan vi satt på hotellrummet och laddade för morgondagens konsert med Cat Stevens. Måste säga att jag har varit uppfylld hela veckan som gått av den.

Sköna fredag är här alldeles precis har vi varit bänkade vid Så ska det låta, ett av de bättre avsnitten. Nu är Mats på konsert med Rullande stenar på hemmaplan själv tänkte jag bara ta mig ut i rymden en snabbis och sedan väntar Fatima. ZZZzzz

3 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Ja vilken dag!Var ensam ute på landet hela dagen. Kroppen har sagt ifrån. Inget mer utomhus grovjobb nu på några dagar, så jag tänkte fixa lite med bloggen Tji fick man! Det blev i stället 20 mandelmassebullar, 50 korintkakor och en kladdkaka till mig ( utan vanligt socker o mjöl). Alllting har en mening...
ha det gott i helgen!
Kram
Bettan

Monica sa...

Ja visst tänker man till lite extra fredagen den 13, men som tur var hände inga större missöden vad jag vet. Nåväl Bloggers krångel blev ju en besvikelse men ingen större katastrof.
Ha en trevlig helg!
Monica

Ingela sa...

Vad duktig du är Bettan. Då har du fyllt frysen till sommaren, gott att ha och tulla på sedan då gäster dyker upp så där apropås.
Ja, det är kanske så att allt har en mening men det är inte utan att man kan undra ibland.

Men det är klart Monica vad gäller det här med Blogger är det nog bara nyttigt att tvingas frångå sina vanor ibland.