Bloggintresserade

söndag 15 maj 2011

SÖNDAG och NEWSPAPER NAILS

... artar sig inte till en SUNDAY. Ett uppfriskande regn har fallit i natt, växtligheten har fått en rejäl uppfräschning. Ändå kände vi hur tungt det är att andas fortfarande. Här känner jag att jag var oklar ÅSKLUFT.
Efter några dagars uppehåll från inkörda rutiner... Äntligen har jag kunnat följa med på en Charlierunda som inte är alltför kort. Kändes gott att smörja munlädret med Jan över hans staket, nu var det ett tag sedan.


Vissa människor blir man bara så glad av, han är en av dem. Trots alla de svårigheter som andra kan se är han alltid lika glad. Idag sjöng han gamla visor för oss glatt och med sprucken stämma. Men vad gör det? Glad blir man!


Ingen sol ute,"... sol inne sol i hjärta sol i sinne"och vill man känna sol inne är det bara att njuta rosorna jag fick av Mats för snart en vecka sedan. Kolla bara:
Idag blev det en vända till EKO: Ja ni ser en Sundaville, enligt skötselanvisning lättskött, kräver inte så mycket vatten, men vill ha gödning varannan vecka. Jag tycker att den påminner något om Gardenia kanske finns där också något släktskap på långt håll...?Det stannade vid tillika 5 kraftiga, röda petunior att pryda lådan på den numera svarta stugan. Ett par olika slags fröer till rensad rabatt på baksidan. Det blir trevlig sysselsättning till veckans lediga dag ;-)
Har du sett sådana här naglar Tina?


3 kommentarer:

Ulla sa...

Just nu kom regnet till oss med och faktiskt efterlängtat. När jag tittar på mina stackars naglar är de också fläckiga men det är nog mer av jord. God arbetsvecka!

Anonym sa...

Åhh va fina blommorna fortfarande är du fick av pappa:) plus att dina nya skor är superfina:) om några veckor får du inviga dem. Jag inviger just nu mina nya löparskor. Jobbigt att ni är så allergiska av all grönska, men det har varit välbehövligt med regn. Hur känns det att klara gå fler snäpp på runderna? :) Charliebus måste njuta av det:) ha en skön söndag kväll! Kram eva

Ingela sa...

Lite vad jag tänkte Ulla då jag satte in det här klippet. Mina ser hemska ut. Det hade ju varit ett sätt att kamoflera på ;-) Men bokstäver är häftigt. Jag gillar ju ord. Rosorna har stått sig jättefina nästan en vecka men nu börjar de bli på bommen. Det är fram och tillbaka med foten. Det behövs bara att jag måste skynda mig till bussen eller belastar den fel så blir det lika igen. Helst skulle jag vara helt stilla. Men det skulle jag aldrig klara. Charlie lunkar oftast jätteduktigt vid min sida. Det är som om han känner att han måste ta det lugnt med mig. Motionera nu inte så du försvinner bara lilla loppan.