Bloggintresserade

tisdag 10 maj 2011

DET NÄRMAR SIG

Nej men hallå idag kommer Mats hem med en bukett höga rosor ungefär den färgen som Retroklänningen härunder :-O, vad är det för en dag... 32 år sedan vi åkte till Backen och förlovade oss. Hur kunde jag glömma?Vad kan vara mer självklart om man är i Stockholm än ett besök på Björn Retro ;-) Den här klänningen gillade jag både modell och färgmässigt.En hel affär full av de vackraste sidentyger

Glassigt att pausa i solen med en italiensk Gelatto
Från Kulturhusets foaje hade man en väldigt vacker utsikt över Sergels torg. Här satt vi och vilade benen och kollade på den vackra utsikten efter att ha varit på en utställning med seriemagasin.

Roligt att ha sett det på nära håll, även om ingen av oss riktigt förstår oss på serier.Ser ni vad det här ska föreställa? Det gjorde jag, men man måste ju vara säker så jag fick gå nära och kolla namnet på konstverket.Stockholm är stort så, att se staden så här som modell var intressant och belysande.

Passar på att sätta mig lite varstans. Här på Sergels torg pågick demonstration för fullt med mindre ungdomar som ville ha hit sin idol. Men vi såg fram emot att om några timmar få uppleva något ännu bättre!!!!!!!!!
Fortsättning följer... Patience my friends ;-)4 kommentarer:

Maria sa...

Så mycket du har upplevt och sett i Stockholm. Ja, det är en stor stad. Och en fin stad på sommaren, tycker jag. Undrar just vad det var ni väntade på.....

Randiga Tråden sa...

Häftig klänning, så härligt ni ser ut att ha haft det.

Ingela sa...

Hej tjejer! Ja, här snackar vi njutning :-)

Imorgon publicerar ;-) jag min recension...

Kunde nästan tänka mig att du skulle gilla klänningen Brittmari. Det är ett härligt tyg.

Petit Eyekiss sa...

Ser att du haft en härlig helg med dotra.
När jag läser din beskrivning av Stockholm så tror jag att jag själv ska ta mig en dag där som turist. Kostar mig bara tågremsan fram o tillbaka, s¨det ska jag väl fixa.
Vi har härliga flickor som pysslar om sin mamma. det värmer i hjärtat.
Kram
Bettan