Bloggintresserade

onsdag 15 september 2010

OSTADIGT

... eller snäppet bättre... ;-)

Kom upp till en våt och mulen morgon. Mer sol inombords än utanför fönstret denna dag. Men däremot ledig dag, ett andhål så här mitt i veckan... så behagligt! Efter morgondopp, Bladet och en kopp svart kaffe blev det gott om tid till mjukstart; att besöka och kommentera era bloggar.

Fortsatte sedan morgonen med en goding; Jerry Williams som ni hör i inlägget härunder. En låt lätt att komma igång att röra sig till tycker jag


;-)


Redan innan halv 11 så hade jag och Charlie varit en vända på vårdcentralen för att kolla mitt tryck, jag har instruerats i vårdcentralens nyanskaffning; en "säker blodtrycksmätare" enligt distriktssköterskan där man liksom fixar sig själv ;-) ... Tydligen tidens melodi... men man börjar ju bli van... då efter hjärnblödnigen fick jag bli min egen terapeut. Och det är ju så mycket vi ska fixa själva.


... men innan 11 var det... och dessutom varit en vända nere på Playan så att Charlie kunde sträcka ömsom snusa och sträcka ut sina lurviga. Nu hade vädret hunnit slå om från mulet till tveksam sol, så nog blev det ett litet dopp även för herrns del nu på morgonen. Det är rätt klart väder ni kan se kustremsan bortåt Tosteberga och Landön och i fjärran Hanö.


Men så här på nära håll; Nu ser man klara spår efter senaste tidens vågor. Den brunsvarta tången ligger tät och vågorna har ätit sig en go bit in i sanden...


Kerstin, har nu kollat båda trycken och konstaterat att för dagen är mitt snäppet bättre än barometerns, som denna förmiddag visar på ostadigt.

Bygget avancerar därute... sakta men säkert. Det är knappt så jag själv tror det, men idag har jag hållit i hammaren under ett par timmar och ännu inte slagit mig på tummen en endaste gång och bara svurit till ett fåtal gånger. På det hela taget har fler spik än jag själv kroknat ;-)

8 kommentarer:

Gisan sa...

Åh vilket härligt inlägg! Känner att jag vill läsa mer här. Tack för besöket hos mig! Gisan

Anonym sa...

Va ni har varit effektiva idag, byggt, gått långa runder och besökt vårdcentralen =)

Hur var trycket?

Vad hittar ni på ikväll? Blir det lite idol?

Puss och kram eva

Petit Eyekiss sa...

Men Pinglan! Du kan väl inte gå och få blodtrycket taget efter att du lyssant på Jerry!!!!
;-)
Bettan

Gunilla sa...

Vilken härlig morgon du verkar ha haft en bra start på dagen.
Jerry är ju så fantastiskt bra gör riktigt härliga låtar som får igång både kropp och själ.

Ha det gott
Kramen/Gunilla

Ölandsvindar sa...

Visst är höst och vinter en spännande tid på stranden. Form och utseende ändras dag för dag och man vet aldrig vad som väntar.
Skön torsdag till dig!
Kerstin

Ingela sa...

Ja, nu får man ju vara som man är då man inte blev som man borde ;-) Ibland så är det upp och ibland så är det ner som svärmor brukade säga... MEN... min filosofi är ändå att man mår bäst av att se livet från den ljusa sidan ( förresten så länge sedan man såg den filmen!)

Mycken musik blir man glad av. Jerry är en artist som får en att få bubbel i kroppen och sprätt i benen. Klart jag håller med Gunilla och Elisabeth. Dans är hälsosamt det vet väl du Bettan ;-) Har du förresten invigt dansskorna?

Idol? Självfallet varje kväll. Många förmågor denna omgången men jag vet inte vad som har hänt den här veckan...

Kan inte mer än instämma med dig Kerstin. Havet är fantastiskt och jag som från början är en inlandstös skulle nu inte kunna tänka ett liv utan närhet till kusten...

Bestemor Drillo sa...

For en aktiv morgen ! Jeg tror ditt blotrykk vil gå i riktig retnig med sånn fin musikk!
Ha en nydelig torsdagskveld!! Klem fra bestemor;))

Ulla sa...

Oj, oj egenvård är nog bra men där finns nog en gräns. Jag tog prover igår och tittar bort ordentligt så att sticka sig själv i armen är långt borta. Ett litet stick när jag syr är nog vad jag står ut med. Ta hand om dig och promenader och lagom snickring är nog ett bra recept för kropp och själ.