Bloggintresserade

lördag 30 oktober 2010

ANNAS MUSIKTIPS

Ett eget litet inlägg får du Anna på min blogg idag. Egentligen är det din kommentar under "Ljuva toner" http://hem-tradgard-design.blogspot.com/2010/10/viva-la-vidacoldplay-violinversion.html
men på så här vis så lägger jag dina tips i direkt anslutning.

Texten i den första låten som jag tolkar det handlar om villkorslös kärlek och bilderna är underbara!!!

"Hej min lilla mamma! Kul att du hittat riktig kvalitetsmusik :) Även om detta inte är min favoritlåt med Coldplay så är den ju ändå helt fantastisk, och går att tolka på många olika sätt.

Min favorit är;... som jag tycker har en av de vackraste texter som finns!


Jag vill passa på att tipsa om denna fantastiska mannen
... är sällan jag gråter av att höra en låt. Men den berör något djupt inne. Puss"

Ja, visst är det musik som berör oss mer än andra... och likaså är det individuellt. Överlag skulle man möjligen kunna säga att det beror på artisten hur denne upplever sin musik och om han eller hon lyckas förmedla känslan vidare.

**********

Det har varit ett härligt väder denna dag. Då jag kollade ut genom fönstret imorse så såg jag hur solen bröt sig igenom diset. Ut for jag med digitalkameran för att om möjligt föreviga detta vackra. Så här ser det ut på den väldiga ödetomten intill vårt. Ja tyvärr inte så länge till för tomten är uppköpt och här planeras nybyggen. Men än så länge är det bara att njuta av lugnet och djurlivet.


Så nu äntligen är bilderna inlagda på datorn från vår "riktiga digitalkamera. Det
här är från då spottarna kommit på plats på stugan. Lite mer pill med rännorna än beräknat så än sitter de nya inte på plats.


3 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Vilken fin helg med Hubertusjakt.Det hade vi alltid på den tiden vi var aktiva i ridklubb.Trist att ödetomten inte förblir så. Vi har en granne som aldrig är här och det är så skönt.Men vi är lite oroliga för att hon ska sälja och någon med tio barn slår upp ett jättehus.
Kram
Kerstin

Petit Eyekiss sa...

God måndag morgon Ingela!
tänk att musik berör oss så olika. Jag tyckte om texten i den första låten, men inte musiken.
Den andra med Anthony var däremot helt i min smak.
Jag tror att musik berör, beroende var i livet man är.

Få de om jag kommer igång med bloggandet igen. Det har varit lite tunnt ett tag.
Ses och hörs!
Elisabeth
( Är du aldrig inne på FB?)

Birgitta sa...

Vilken trevlig helg du haft och fina bilder från ödetomten.
Nog vet jag att det varit vävdagar förra veckan. Hade gärna åkt, men det är för långt nu. När vi bodde i Västergötland brukade vi åka dit över dagen. Men nästa år är det stora vävmässan i Borås och den kommer jag inte att missa. Då blir det minst två heldagar där.
Önskar dej en trevlig vecka.
Kram Birgitta