Bloggintresserade

torsdag 17 mars 2011

MUSIC LOVERS Rihanna

Tala om populär Lugn och "finstämd". Det här är en snabbare låt. Här snålas inte på effekter av olika slag. Det känns som om den vill försätta åhörarna i trans. Egentligen inte direkt min musiksmak men dansarnas insats är fenomenal.

5 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

En sista attack av vintern i dag, kanske. Toner är så viktiga. Ja, säger maken, vi måste köpa nya, den svarta är snart slut. Nej men, ljudtoner menar jag förstås, allt från vindens sus till mäktiga symfonier. Allt från urfolkens taktfasta dunkande till invecklade elektroniska toner.Och fågelkvitter. "Tyst vår" vore ett skräckscenario för mig.
Tjabbelosa
Kerstin

Gudrun sa...

Rihanna har verkligen en härlig röst, en sådan känsla hon kan lägga i sina låtar.

Petit Eyekiss sa...

God helg Ingela.
Jag köpte en rosbukett 49.90 för över en vecka sedan, och varje dag gör den mig lycklig. Den står sig fortfarande.
Just nu har jag många toner här.. En kille som är i underhålls branchen, är här och vill lära sig en speciell visa, som en stor tonsättare här från Nynäshamn har gjort- Min Lasse spelar ju efter noter, men men LG måste spela den på gehör.Och lära sig den så.
Annars sjunger LG 50-60 låtar.
Härligt med musiker i huset!
Kram
Bettan

Ölandsvindar sa...

God morgon !
Hoppas solen skiner på dig idag! Jag ska snart ut med kameran och leta efter några små krokusar som jag upptäckte i går eftermiddag.
Kram
Kerstin

Ingela sa...

Där fick du till de Kerstin toner och tóner viktigt då man behöver dem. Om vi nu bortser från bläcket i skrivaren som kan vara rätt enerverande att vara utan... så är naturljuden tecken på liv. Och hur vackert är inte det?

Skulle också vara svårt att leva utan musik. Både att lyssna Gudrun och att utöva Bettan.

Betänk vilken glädje som bor i tonerna! Där bor alla känslor, även sorgsenhet.

Att utöva musiken själv att åstadkomma tonerna, taktera instrumenten det blir som att vara med i en kör (mitt i); BERUSANDE!

Nu ska jag ut i fågelkvittret...MITT I NATUREN!