Bloggintresserade

söndag 27 mars 2011

NOSTALGI och SAMLARJAG

Söndag, sommartid, och en tur till skjutfälten och till havet. Där mötte den här vackra synen oss. Efter en kallare natt lyser himlen svagt röd, solen letar sig igenom molnen. Visst är det vackert!
En kass med mossa (är bättre än en kass morsa) följde med hem (oavsett) och som ska vara underst i planteringskorgarna. Om inte förr så får det bli mitt onsdagsuppdrag.


Väver in min respons på din kommentar under gårdagen Bettan. Snart kan du " syna" både det ena och det andra ska du se, och som det hörs med en ny garderob.


Vet ni, idag så har vi lögat oss med 20 minuters avslappnande Kurspa i lavendelsarom följt av 70 minuters massage från topp till tå. Skönt? Skojar ni?!


Och på tal om garderob. Är ju själv något av en samlare. Gör sällan av med kläder som jag en gång har köpt för att jag gillade dem... efter rätt många år blir de moderna igen ;-) Idag hade jag en lila tunika en gång inköpt på Indiska och fick beröm för den av en helt "okänd" för modell och färg...


Häromdagen då jag var på Wallenbergs så upptäckte jag att de skorna jag hade då Mats och jag träffades i mitten av 70-talet kunde varit still going strong. Ett par fräcka platåträbottnar hade varit hypermoderna igen. Måhända har jag dem förevigade på bild, vi får se :-? Tyvärr så åkte de i soporna så vem vet kanske blir det ett par nya.

1 kommentar:

Monica sa...

Vilken härlig strandbild.

Ja tackar för komentar hos mig,,jag har försökt skriva hos dig men vet inte vart komentarena blir av. (jag hade ju mina tankar kring mina elevers livsåskådningar,,och ja jag är ju med en specialpedagog,så jag kände mig väl med dina tankar,så de elever som jag har dessa pratstunder de står mig nära,,och jag försöker få dem att se livet dag för dag med glädje.

Det du skriver om gamla kläder min man och jag träffades 1986, han gnällde att hans favojacka var sliten, då kom jag på att han köpte den 1986, och att jag köpte en likadan fast jag har bara haft min då och då,,det är första gången min käre man tyckte det var bra att jag sparade kläder,,vi är en av var här jag slänger nästan aldrig ngt, tänker alltid "Kan vara bra och ha",,min man slänger ofta och enligt mig för mycket,,

Jag håller med dig det blir oftast modernt igen..

Ha en go vecka kram Monica