Bloggintresserade

torsdag 24 mars 2011

SOLDYRKARE




Även idag har det varit ett härligt vårväder. På lunchen skyndade jag igenom stan passerade den här flickan som slagit sig ner en liten bit från Stortorget.

Själv var jag påväg till kulturhuset Babacka för att se C4 gymnasiets årliga fotoutställning.



Hann också inom Wallenbergs för att kolla på ett par skor som såg så snygga ut i bladet. Kanske som tur var; så var de inte lika frestande i natura.


Men, idag har jag varit trött. Var sånär att jag somnade strax före "Hållplats Åhus"... och det hade ju inte varit speciellt lyckat! Tänk om man efter tupplur vaknat i Kristianstad... igen!

Visst, tänkte att det var dags att förnya mig om än inte mycket så ändå lite grand. Jag har bytt namn på bloggen, som också ett par av er har noterat. Ville försöka vara lite fyndig... passerade i tankarna... tankenötter... "Damm i Paradiset" kunde ju ha varit lite underfundigt med tanke på det dubbla i saken. Tänkte att det nog ändå var för roligt, och roligare än så här blev det alltså inte!

Inte kan det väl vara på grund utav detta som kommentarkassen idag med mina mått mätt är knöfull ;-) Ni fattar inte hur glad jag blir för allas kommentarer och vi kan ju säga som så Lena; det var inte precis igår... och jag lovar att ge respons till er alla om inte annat så imorgon!!!



Det blev en vårpromenad med Charlie, växlat några ord med Jan och hans lille Bus på vägen till hundtoa. Jan upplyste mig om det som jag redan kände; NU ÄR VÅREN HÄR på allvar.

Hemma och påvägen håller de på för fullt att svetsa ihop fjärrvärmerör, och på tomten snickrade Kalle, som var ledig, för fullt på sin stuga. Nu ska här reglas, isoleras och panelas om på resterande två sidor. Skulle tro att han tänkte att det är bäst att ta tag i detta för strax är det staketdags. Det är mycket man ska. Kan man annat än att bli trött? Själv dök jag i min sköna säng och imorgon är det fredag och förhoppningsvis redo för nya tag.

Inga kommentarer: