Bloggintresserade

lördag 3 juli 2010

CEMENTSKIVAN

... på plats... Snyggt blev det med våra ögon!

... och frukost ute med nya frallor som Kalle hade med hem efter nattjänst med taxi.

Per-Olof och gänget skulle spela beachboll och första matchen redan kl. 9. Delar av laget hade satt sig på vagnar som visade sig inte följde med tåget till Kristianstad utan blev kvar på perrongen. De hamnade i tidsnöd, fick ta ett senare tåg och vår påg hämta dem i Kristianstad. Vilken röta ;-) Hoppas på bättre trend framöver





Charlies och vår morgonpromenad ledde oss till stranden. Vilken morgon redan het...



Från militärernas bunker hade vi god utsikt över matchen...





... och även upp i trädkronorna







En vända till EKO för att på tal om bunker bunkra upp med tvätt- och städattiraljer och annat sådant som behövde fyllas på av förbrukningsmaterial. En vaxduk för att vid speciella tillfällen skydda cementskiva från onödiga fläckar som ikväll då det är herrmiddag ;-)



Väl hemkomna så har dessutom Mats bytt till diskretare sladd på lampan och vaxduken är på plats.

Med lite fantasi blir det kanske en gädda eller varför inte en flygande gås? Vadarfågeln kan äntligen stå upp igen med hjälp av ett spik, efter att ha blivit liggande efter Charlies gnagtänder...





Svårare än så behöver det inte vara... en bit drivved och en rot som man knappast kan gå miste om vad den ska föreställa.









Nämen oj vilken värme... Mats och jag har svårt att vara stilla då, så nu är husvagnen tvättad ... även utvändigt. Vi har gått över lister och allt. Den ska in för någon lagning vad gäller dragkroken... så besiktning. Sedan är den fit for fight den gamle!










Fler än grabbarna som har dukat till fest ikväll. Här vankas räkmackor till oss andra tre. Kalle valde äta med oss. Det var väl något som drog ;-)







Gott så att det syns



Efter dessa fettbomber (trots lättmajonäs) fick vi allt gå en lång sväng om glassen. Jo vi smaskade på vars en strut, tur att vi har en liten hund som också är galen i glass. Så här inbjudande såg det ut vid servicehuset med restaurang och om jag inte är felunderrättad så ska det även bli spa här. Kanske på taket med tanke på trappan??? Dörrarna stod öppna, men det såg inte direkt öppet ut annars. Ont om folk än men det kommer säkert. Jag tror att nya campingen invigdes förra veckan.


En sväng ner om stranden och hytterna där ett par tältare slagit läger. Såg gemytligt ut

5 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

God morgon!
Vad snyggt det blev med skivan! Inte bara den förresten, hela rummet ser inbjudande ut.Här stånkar vi på i värmen.Den enda motionen består av att gå några steg och flytta vattenslangen till ett nytt ställe.
Kerstin

Ulla sa...

Snyggt och inbjudande!

Anonym sa...

Haha varför kommer inte mina kommentarer upp som jag skrev igår?

Jag skrev att jag är glad att jag ska få sitta där nästa lördag och äta frukost =) riktigt snyggt blev det.

Och jag gjorde också räkmackor till middag igår, supergott blev det. Varför säger du kaloribomb? Det ända som är onyttigt är ju majonäsen och det är väl inte så farligt.

Mjukglass blev det också till efterrrätt =) haha

Vilka var med på herrmiddag? Vad händer idag?

Puss och kram eva

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Vad fint det blev med betongskivan!Har ett gammalt symaskinsunderrede och till det vill jag också ha en betongskiva;)
Ha det gott
Birgitta

Fånga dagen sa...

Hej tjejen!
Vilket vackert rum du har, ser helt otroligt inbjudande ut, och cementskivan var ju jättefin.
Ni verkar vara inne i ett stim av aktivitet nu.
Och vad mysigt med en liten husvagnssemester. Jag skulle inte få med P-e på det jag för han gillar inte att dra husvagn men däremot ska vi hyra husbil en vecka i juli nu och det ska bli mysigt.
Ha nu en riktigt skön söndag
Kram på dig
Lena