Bloggintresserade

onsdag 14 juli 2010

HALLOJ

... mina vänner!
Här är jag efter en aktiv dag men ändå med plats för avkoppling (tror det syns) . Avverkad stavgång idag mer än en timme, en vända till staden där Mats fixade ett par lysrör medan jag hann "dra en repa" genom RUSTA och JYSK.
En god stund på stranden tillsammans med mängder av andra semesterfirare. Varmt men vinden svalkade något. Visst badade vi... men det var något svalare i vattnet idag (tyckte vi). Nöjd med min nya flortunna strandtunika i samma färg som bikinin. Faktiskt väldigt praktiskt både när man vill skyla sig och då solen tar alltför mycket. Vi var på stranden endast två timmar (det är fördelen då man bor så nära och lätt kan cykla ner) ser ändå efteråt att solen har tagit nästan mer än tillräckligt.


Igår kväll såg vi en film som heter "Det enda rationella" ännu en film baserad på relationer och huvudpersonernas karaktärer. Filmen har fått en Oscar för bäste manlige skådespelare. Långsam skulle nog många säga medan Mats och jag uppskattar denna film som inte bara bör ses utan absolut bearbetas efteråt ... gärna ventilera den med andra.

8 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Har beställt en tunn tunika som din från HM, hoppas den hinner komma före avresan annars blir det surt: hann aldrig köpa bikini ... den gamla har sett sina bästa dagar!
:)

Fånga dagen sa...

Hej där tjejen!
Kan bara säga att du var otroligt söt i den där tunikan, ja naturligtvis är du söt ändå.
Härligt med de varma soliga dagarna nu och snart bär det iväg för oss neröver landet, ska bli kul.
Ha en riktigt god kväll nu
Kram Lena

Anna sa...

Hallå lilla mammi. Jag har oxå gått och skaffat mig en blogg (fast den ska vara anonym.. If you know what I mean) Nu har jag bakat muffins :)

Petit Eyekiss sa...

Wov, vilken snygging! Tyst på bloggen beror på att jag har haft huset fullt sedan i onsdags. Jag har nästan smält bort framför spisen, mat kaffe, mat kaffe osv.osv.
vi har ju inte fått en droppe regn på , ja jag vet inte hur många veckor. Jag mår dåligt av värmen .Fibron gör att jag har dåligt termostat. När det är varmt blir det ännu varmare och lika så ,fryser jag som 17 på vintern Här har det varit runt +30 i snart 2 veck. (Och jag bör inte sola.) Ska försöka börja på ett inlägg i kväll,(har firat födelsedag i dag.)
Kanske i morgon... . Vill se reprisen av Morden i Midsommer i kväll också......
Kram
Bettan

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Hej där
Gör ett nytt försök med att kommentera. Tidigare har det inte fungerat.
Tack för kommentarer och skön sommar.
Birgitta

Ulla sa...

Alla goda ting är tre; snyggt, funktionellt och klädsamt!

Maya sa...

Kanske någon film man bör se, får kanske bli när jag och Chris har semester utan barn, för nu lär det bli andra typer av filmer :P
Ha en fin fin dag!

Ingela sa...

Hej på er!

Tack för all positiv respons på min nya strandklädsel :-)) Det är nog så att de goda tingen är tre Ulla ;-) Jag gillar den också och det lyser säkert igenom.

Det är klädsamt då ett leende fortplantar sig till ögonen. I ögonen kan man läsa mycket av känslor... hur man själv mår, känslan för andra, hur nöjd man är med sin egen tillvaro, och med andra. Hoppas verkligen att du hinner få din tunika Tigris före resan... Kanske hittar du en ny bikini på resan och då blir det ju så mycket roligare med den sedan. Ha så kul förresten!

Lena kanske vi strålar samman... Tyckte att du sa att ni tänkte er till östkusten... Vi ger oss av till Öland jag tror på söndag och stannar där några dagar. Kalle är hemma med Olivia och håller ställningarna... ska sedan ut med voynen på resa till Göteborgs trakten.

Välkommen Birgitta skönt att du lyckades ta dig igenom och att du försökte igen då det strulade!

Välkommen tillbaka till bloggvärlden Anna. Muffins låter jättesmarrigt!

Blogga bör man göra då man känner för det och om det som man känner för. Ibland försvinner orken och lusten och då är det nog bäst att låta bli... spara på orken till sådant som man själv finner glädje och ny energi i. Det är många som inte mår bra i värmen... inte alls mysigt att stå vid spisen då. Jag hade strejkat då om jag känner mig rätt... Servera något kallt allternativt låt andra ta över emellanåt kanske vill du istället uppsöka skuggan för att vara ensam en stund? Så fungerar jag!

Kram mina goa vänner som ger mig energi!