Bloggintresserade

fredag 16 juli 2010

TJENIXEN


...på "nixen"... redan fredag... igårkväll var vi och svängde våra lurviga på Martin och Martin, tänk att sitta på uteserveringen utan annat tak än himlen och med sanden på stranden och havet som närmsta granne på ena sidan och musik från gruppen "Nice Guys" på den andra ;-). Att skaka loss på dansgolvet är som bekant såväl rolig som nyttig motion... men det resulterade i att morgonrundan fick skjutas åt sidan idag.

Beachhandboll nu på förmiddagen för att titta på systersonen då han spelade sina första matcher. Kul att Åhus laget vann förstya matchen då känns det nog bättre att sedan gå på nästa.



... sedan ronden med vattenkanna och sax i högsta hugg. Nu är nästa doftros på gång bland klättersorterna. Plantan har inte riktigt satt far ännu och kanske inte heller gör det detta år, men nu ska vi iallafall få se hur blommorna ser ut ;-)












Nu är succinin på G







Och nu blommar nummer 2 bland näckrosorna foto kommer senare och någon blomma möjligen tillhörande pilbladen. Foton kommer senare.








FILMTIPS... kanske ikväll? Med Michelle Pheiffer och Ashton Kutcher i huvudrollerna... Den är så bra!!!
















4 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Vi kom hem från landet idag,har badat i havet här uppe, så skönt nu när vi har det så varmt. I veckan åker vi neråt, min brors dotter och flera barnbarn till honom spelar också handboll i Åhus. Kramar Brittmari

Petit Eyekiss sa...

Man blir lite trött numera, när man är ute och svänger sina lurviga.Här har det inte "lurvats" sedan mitten på Maj, men på tisdag blir det av, om det inte är för varmt eller ösregnar Jättefin bild du lagt in på den röda Näckrosen.Den kan du göra en fin tavla av, tycker jag.
I dag har jag suttit i köket och målat på mina tavlor på förm. Eftermiddagen tillbringade vi på bryggan igen. Idag fick jag ha en skjorta på mig för att skydda bröstet, som jag nog brände lite i går.Glömde ju solkrämen och det är en djävulsbacke tillbaka, upp från sjön till huset.....
Ha det fortsatt gott
Bettan

Ölandsvindar sa...

God morgon!
Här har ettan just blommat över i dammen. I afton anländer syskonbarnfamilj med två små tjejer och tyvärr ser det ut som ett åskoväder kommer ungefär samtidigt. Men vad då. Vi får ta fram stekpannan istället för grillen!
Trevlig helg till dig
Kerstin

Ingela sa...

Hej på er

Nejmen tack Bettan för fint betyg på fotot med näckrosmotivet. Vad glad jag blir särskilt så det kommer från någon som sä kan det här med fotografering. Synd bara då att det bara är taget med mobilkameran. Hade ju varit häftigt med en tavla på sitt egna motiv... tycker jag som inte brukar göra några tavlor (åtminstone inte att hänga på väggarna) ;-)

Bränt bröst... jadu det känner jag igen... och jag hade heller ingen solkräm.

Vi hade tänkt grilla ikväll men använde också stekjärnet Kerstin. Åskan var här och vände imorse ett par små skurar, men nu nästan lika varmt och soligt igen.

Tack för länken till Böda strand synd att vi missar evenemangen då du och maken håller i strängarna

Ha nu så gott mina vänner