Bloggintresserade

söndag 25 juli 2010

Gillar du detta Bettan

För det gör jag...:




... eller kanske den här




KOLLA KOLLA nu blir här förmodligen en favorit. Känner jag absolut till visserligen hade jag ju inte börjat skolan än men läsa och skriva kunde jag :-) Så förstod nog inte då vad man skulle med skolan till. Men jag antar att det gör jag nu för jag befinner mig inom skolans väggar ännu ;-)
Men sommarlov är ju absolut inte fel

5 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Ha,ha! Ja det var riktig musik det!Nej vi har ingen egen katt och springande katter är en utmaning tycker Chessie. Men stannar de och kommer och hälsar blir hon alldeles ställd.Ha en trevlig promenad med dotra!
Kerstin

Maria sa...

Gamla godingar är aldrig fel.Det är något visst med den musiken - man tröttnar aldrig!
Maria

Ulla sa...

För en minut är jag på väg till 1-kronas på Folkan och har tagit på mig läppstift när jag kommit runt hörnet.........

Petit Eyekiss sa...

Härligt, härligt.
Jag har köpt mig några CD-skivor , som jag lyssnar på när jag är ensam hemma. (L är en annan generation och har annan musiksmak)
Jag har en med Bobby Vee, en dubbel med CD "Minnernas dans," en dubbel med Radio Nord o Radio Syd, och 24 Jukeboxhits from 50-60´s.
Då blir det högt i tak må du tro!!
Kram och tack för låtarna!
Bettan

Fånga dagen sa...

Oj vilka gamla godingar du.
Ja nu har jag passerat dina hemtrakter och landat i värmland igen. Regnar så fint här så. Men vi har haft en enorm tur med vädret vi eftersom vi slapp det värsta skyfallet som södra delen av sverige fick. Vi åkte ifrån det helt enkelt.
Hoppas du haft det bra under din tripp. Vi hade det underbart i alla fall och jag återkommer gärna till österlen och mycket annat.
Ha nu en riktigt fin vecka så hörs vi
Kram Lena