Bloggintresserade

lördag 17 juli 2010

LÖGAREdagen


... egentligen borde man ju bada då eller hur? Men idag har det mullrat direkt på morgonen, varit oerhört kvavt i omgångar, visst blev det en tur med stavar på morgonen t.o.m något längre än vi har gjort de andra dagarna. Snart är det en vecka med en timmes motion dagligen. Känner redan att det har gjort på sig.

Husvagnen är redo och imorgon bär det av, då styr vi kosan till "Böda riviera" där vi har bokat för natten. Så kommer vi förhoppningsvis att njuta fint väder och fin natur några dagar på "solön" medan Kalle och Olivia håller ställningarna på hemmaplan.

Får jag presentera BETTE MIDLER en oerhört begåvad kvinna och till synes mycket medveten om sig själv:



6 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Blir full i skratt, imorgon åker vi neråt. Du ska ha en jätteskön semester. Brittmari

Ingela sa...

Men du, jag tänkte detsamma, vi kan väl höras kanske vi kommer hem innan ni lämnar Åhus. Annars får ni också ha så gott vädret är skapligt här än så länge...

Ingela

Möllebacken sa...

Ha en skön semester, blir ni kvar i Skåne? Ett hett tips.... Mälarhusen :))))
Kram Pella

Petit Eyekiss sa...

vad duktig du är som går med stavarna varje morgon. Pga. värmen har jag inte börjat ännu, men det är bra motion att ta sig upp från bryggan när vi varit där och badat., Då använder jag stavarna, för stigen är stenig och knagglig. Ha så skönt på semestern så hörs vi igen. Kör försiktigt!
Kram
Bettan

Ulla sa...

Trevlig vistelse och du har väl packat stavarna?

Ingela sa...

Haha hett tips, det var vitsigt det! Vi har inte planerat semestern till punkt och prickar så man vet ju aldrig Pella.

Duktiga, ja det tycker jag med och det är så fantastiskt bra med en personlig coach... så fort jag sackar stönar och är på väg att ge upp får jag nödvändig support. Det är ju som sagt hett Bettan inte nog med att jag har slarvat med "hårdträning" (bra nära med tjejmilen i Stockholm, Maria undrade om jag inte skulle med, men det är för kort om tid Bettan annars kunde vi ju råkats i tunnelbanan igen eller annorstädes...)
Joggingskorna är packade... MEN:

;-) Stavarna och jag har semester från varandra