Bloggintresserade

tisdag 13 juli 2010

NY VECKA

... och nu börjar daglig sommarträning en timme med stavar i snabb takt tillsammans med personlig tränare (E-K)... det ni! Frukostbordet dukat då vi kom tillbaka, dock inte med blommor ;-)







Kortspel, Kristianstaddagarna med sång och musik, reaskor till Mats med töserna som smakråd, pizza på resturang Martini innan det är dags för Anna-Karin att åter vända näsan till Malmö.

På kvällen njöt jag och Charlie Charlierundan medan Eva-Katrine och Mats joggade på slingan. Här ska bättras på konditionen. För mig räcker morgonmotionen. På tisdagsmorgonen stötte vi på en man som hade varit nere för ett morgondopp och det var idag 21,5 grader ute vid bojarna.

Ja, nu vill jag komma med ett filmtips. Den här filmen såg vi som Grand final på kvällskvisten:



























Filmen var klart sevärd och hade ingredienser av livsfrågor som ofelbart dyker upp hos de flesta i livets mitt. Även äktenskap, gemensamma och andras barn, skilsmässor och känslor förknippat med detta.

På tisdagen rullade husvagnen in för att besiktigas och pärlan rullade lika snabbt ut på vägarna igen :-)


Tisdag vid lunchtid har första näckrosen slagit ut


5 kommentarer:

Maya sa...

Visst var filmen bra :) Massor med skratt blev det här i alla fall... kolla in mina film tips på http://mayashideout.blogspot.com/search/label/Film
Där kanske är något som passar dig, den vi såg i går va gullig och tänkvärd.

Maya sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Hej fina bloggvän!
Hoppas det är bra med dig!
Det låter så i ditt inlägg i alla fall. Sommaren är en härlig tid när man ofta kan göra det man inte hinner med annars.Och umgås lite mer med vänner och familj.
Det lät härligt med stavarna och att käka frukost ihop efteråt. Filmen ni sett verkar också jättebra. Gillar själv sådana som har ett budskap eller djup i sig, som får väcka något hos en själv, fast ibland vill man väl bara garva åt nåt lättsamt också, utan fördjupningar och invecklade historier.
Jag har själv varit så trött och orkeslös en längre tid, och fått reda på att jag har en kraftig brist av järn, B12 och folsyra.Så nu medicinerar jag för de bristerna och hoppas bli piggare snart. Har bara inte orkat gå in på några bloggar och ta in mer intryck eller kommentera. Så kan det bli ibland.
Ha nu en fortsatt trevlig sommar och semester och njut av den så mkt du bara kan.
Kära hälsningar & kram!/Karin

Maya sa...

Nej jag fick flytta bloggen på grund av min sambos X fru som är för nyfiken och tvunget måste skriva massa elakheter.
men förhoppningsvis slipper jag henne nu.

Ölandsvindar sa...

God morgon!

Halva första näckrosknoppen sticker upp ovanför vattenytan. Spännande! I dag är det morgonföredrag i hamnen igen. Sälja biljetter, fota och skriva reportage ligger på min lott. Hoppas att gästerna i husbilen sover tills jag är hemma igen vid 10-tiden.
Kram
Kerstin