Bloggintresserade

måndag 27 juni 2011

SCHACK MATT

... men det går framåt idag har det varit ett härligt väder, jag har tvättat, rabattrens, skrapat och målat dubbelaltandörr på stugan samt det sista fönstret. Nu är det för min del endast de foder kvar att måla som ännu inte är på plats.


En massa göra grejor, men snart börjar bådas semester och på torsdag bär det av. Åh vad spännande! Toscana here we come!



















Buskrosen av gammeldags sort doftar ljuvligt








Mycket som grönskar i egna täppan nu, man får nästan leta efter något som blommar.


Men klätterhortensian är maffig i år...












... och funkiorna står i knopp


I dammen sticker nu upp ett tiotal knoppar åtminstone av de röda näckrosorna, dessutom vad jag kan se en gul knapp... och jag tror den andra heter Nate:n med sina pilblad blommar


... och jodå vi har simmat idag också... träffades nere på Kanta efter Eva-Katrines jobbedag. Härligt att sträcka ut, känna kroppen omslutas av vattnet och blå himmel som tak. Idag hamnade jag faktiskt i ett tillstånd av flow.








Somnade i fåtöljen redan till Lotta på Lisseberg. Då är man trött...

2 kommentarer:

Bea sa...

Hej!
Skönt att känna sig lite trött när kvällen kommer och fått en dag med mycket innehåll :)
Själv har jag fixat ett och annat i trädgården, men i morgon får det bli en "slappardag".
Må gott! /bea

Marie-Anne sa...

Oj vad du jobbar! Ska inte du vara lite ledig? Men det är klart - mycket att göra inför Toscana förstår jag. Hur länge blir ni där? Vet inte om jag faktiskt är en liten smula avundsjuk, trots det ljuvliga väder vi har just nu - jag borde verkligen inte vara det! Men det är ju det här med resor.......
TACK för gratulationer! Kram Marie-Anne