Bloggintresserade

tisdag 30 augusti 2011

FOKUS

Dagens citat i Bladet:

"Framgångens hemlighet är att aldrig släppa målet ur sikte."

Sagt av Benjamin Disraeli (1804-1881). Disraeli satt i brittisk regering på olika poster under tre decennier. Dessutom var han författare till en hel del skönlitterära böcker. Den senaste förblev ofullbordad då han skrev på den sitt dödsår.

Att han var målinriktad är tydligt. Och visst är det så att detta krävs för att lyckas i sina förehavanden.

Dagens höjdare? Vinst i Gudruns lotteri!

Dagens rätt? Kokt potatis, lax och torsk i kuber samt spenat. Har faktiskt gått och varit sugen sedan du Tina rekommenderade just spenat för välbefinnandet.

Dagens motion? Ett spinningspass i uterummet och Charlierundor den sista för dagen mellan skurarna till havet. En hel del aktivitet nere vid Kanta. Ett rejält sällskap på väg till Ålastugan och rent fullt inne på Kanta. Förmodligen en konferens i matsalen. Ett gäng vid bryggan.

Synd att jag inte hade mobilkameran med för himlen var så vacker. Om man kollade norröver var himlen grå, men söderut sprang ljuset ner genom molnen och landade i havet. Vi såg ingen som badade, men Kalle sa att det var varmt i vattnet. I lördags visade termometern visst på 22 grader.


Dagens tv-meny? Hos oss en ny vecka med super talanter på 3;an.

Ser fram emot en lös och ledig dag!

2 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Vad gott med lax och torsk! Länge sen jag åt spenat, minns faktiskt inte ens när det inträffade sist. Jag åt massor med brysselkål och blomkål till lunch, ja och lite annat förstås :) Så jag har fått min vitamininjektion idag. Till råga på allt drack jag t.o.m c-vitamin med blåbärssmak. Puuhhh å så samma visa imorgon igen :))

Bea sa...

Hej vännen!
Grattis till vinsten!
Trevligt inlägg med Dagens... !
Hmm..undrar vad mina Dagens kommer att bestå av: Jo, jag skall kanske baka lite, lägga täckbark på mina nyplanteringar, och njuta av sensommaren :)
Ha en fin Dag!/ Bea