Bloggintresserade

lördag 13 augusti 2011

FANTASTICO


Just idag då jag är i Blogglandia för att kommentera är det stört omöjligt på mångas bloggar :-(

På de flestas gick det att lösa med att logga ut och lämna den anonymt. Men inte å allas.

Kanske är det likadant för andra att komma in här, med tanke på kommentarers vara eller snarare inte vara...


Hej på dej Monica. Passar på att titta inom nu då grabbarna kollar på fotboll.
Funderar skarpt hur jag ska ta tillvara så mycket av mina färska kryddor som möjligt. Få börja med att kolla över vilka som är perenner... Torka eller frysa???
Din lilla krydda i hängmattan ser ju bara för go ut!!!Kram Ingela på Hållplats Åhus


Kerstin jag kommer inte in för att kommentera hos dig. Jag hade försökt, glömde spara innan jag skickade och så var den borta :-(


Helgrapport: Grått väder men än inget regn. Fredag Per-Olof kommer hem helgen innan jobbet börjar, men ledig redan onsdag för att resa till Belgien tillsammans med Kalle och andra för att följa HIF. Kalle klippt långt gräs. Lördag och nu har Eva-Katrine begett sig till Malmö för att studera och stråla samman med syster. Smidesgrinden på plats. Grillat.

4 kommentarer:

Tina sa...

Ja men visst Ingela finns det änglar ;o)) Det är jag oxå övertygad om...

Nu har jag gjort allt jag kan för att försöka få in dej i min blogglista. Men utan resultat! Har försökt sätta in dej när jag varit i Sverige, från en annan dator. Kämpat med att få in dej via Iphonen.... Tagit bort mej som följare på din blogg. Kollat upp om dina gamla kommentarer "bromsat" upp det hela, men den nya adressen kommer upp överallt UTOM när jag ska sätta in dej på "bloggar jag följer"... Minst 2 ggr i veckan gör jag ett försök.. fattar inte vad det kan vara på min blogg som gör att jag inte får in dej...

Nån annan som vet....???? Som har nåt tips på vad jag gör fel...?
Tackar ödmjukast på förhand ;o))

Ulla sa...

Krångel att kommentera får jag om jag loggat in och valt att kryssa i fortsätt att vara inloggad. När jag bockat ur har kommentaren "gått igenom" annars försvinner den hos visssa, inte hos alla. Konstigt men kanske ett tips?

Petit Eyekiss sa...

Blogger har varit lite hispig några dagar, kanske därför det krånglar. Jag kommer alltid in på din blogg, men jag har lagt dig bland mina favoriter.
Här är allt lugnt. Vi har fått rå om landet själv några dagar. I veckan ska vi en tur till Julitta och vår dragspelande vän. Det ser jag fram mot.
Måleriet pågår för fullt inför höstens utställning. Måste ju ha lite nytt!
Vi har fått tillökning i familjen... en ukulele. Så kul, men svårt att få till alla nya grepp. Inte alls som på gitarr.Men skam den som ger sig.
Ha det så gott
Kram
Bettan

Möllebacken sa...

Hej vännen.
Så tråkigt att det inte funkar att lägga upp dig på blogglistan. Du kanske skulle prova att öppna upp en ny blogg och kopiera över din gamla dit, då det verkar som om det är adressen som inte fungerar ( bara ett litet tips)
Jag har sällan några problem men desto sämre på att uppdatera eller att kommentera :)))
Förresten så har jag ny mailadress.
Jag åt en persika för dig och den var saftig och lagom söt.
Kram Pella