Bloggintresserade

måndag 29 augusti 2011

HELGEN


... är över! Låt mig se; på lördagen gjorde vi staden osäker.

Eva-Katrine handlade till sin höst outfit... Hatt och kängor i svart, till detta har hon beställt en cape och ska leta upp byxhängslor.

Mats handlade grafitgråa jeans den här gången...

Själv blev jag kär i ett par svarta Doctor Martens, så gick jag hem och sov på saken och idag har jag varit inne och beställt ett par eftersom de redan var slutsålda i min storlek.

Visst blev det grillat i helgen och eftersom vi hade kockan hemma så smakade biffen fågel.

Nu ska jag passa på att göra reklam för ett sällskapsspel. Egentligen är det ju Anna-Karins men hon lämnade kvar det hemma för ett par helger sedan. Det heter RISKY BUSINESS och är så roligt!!! Kolla mer på http://www.spelikubik.se/

Man förstår verkligen att det getts högsta betyg av flera ex. Aftonbladet. Det finns ju verkligen en uppsjö av spel och dyra är de, men det här tycker vi är värt sina pengar.


Söndagen artade sig till en utedag. Gräset klippt. Ännu en vägg på garaget är nu skurad och det ser faktiskt nymålat ut... så länge det nu varar. Mats har kommit igång att klyva ved, och det är ju bra att ha fått undan det när veden som vi beställt hem levereras. Nästkommande vecka blir det en ny kompressor på värmepannan... alltid är det något...


Ikväll; PIM uppgift 2; ämnet oprovocerat våld, med beröm godkänd. Skönt (!) det är så mycket vi förväntas göra, men jag går faktiskt i planer om vad jag ska göra i uppgift 3 ;-) ... (Jag har ju hela hösten på mig...). Det viktiga för mig är att det jag gör blir något som jag sedan kan använda.

7 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

De ser så sköna ut, bra köp.

Monica sa...

Wow vad avis jag blir jag hade tänkt köpa ett par ifjor dom är ursköna har provat min kollegas, men ifjor köpte jag Graninge vandrarkängor inte alls fina men bra att ha under skogsturer med hundarna,tål ösregn , snö minus grader andas osv,,kanske kan det bli dr Martens i år bra att jag fick en påminnelse här av dig.

Oh nu har jag läst ut Sarahs nyckel och den var ja sorglig ( och den var bra för den handlade liksom om medkänsla, våga bryta mot det man inte får, det måste varit otroligt tufft att trotsa Nazisterna under andra vkriget men det fanns de som gjorde de.Hennes samvete både Julias och Saras, kan man förstå att hon inte orkade leva med det, trots att hon hade en son ,,Sarah alltså jag har så svårt att sätta mig in i att någon kan ta sitt liv som har barn, men hon var antagligen så förstörd pga hon låste in sin lillebror stackaren,vilken bok att leva sig in i den får ligga på min omläsningslista det gör en del böcker som jag gillar för språket skull och tankarna de väcker detta blir en sådan.Jag mår inte helt bra av att läsa böcker och se filmer om nazisternas framfart, det väcker så otroligt många tankar...
Synd vi inte sågs på Bäckaskog jag vandrade runt där i många timmar.
Ha en go vecka med många litterära upplevelser kram Monica

Anonym sa...

Då blir du cool i höst =) När får du dem då punkmamma? =)

Sov sött!
Eva

Monica sa...

Nu blir du väl skyddad om fötterna när höstrusket närmar sig...ett bra köp!
Kram och god natt/Monica

Gudrun sa...

De där kängorna var verkligen jätte läckra. Vore något för mig då mina börjar bli utnötta.

Nu har jag slagit in ditt paket och stoppat det i en påse. Kommer nog inte till en brevlåda idag då påsen är lite för tjock för vår postlåda. Men i morgon så, du borde väl ha det på torsdag om posten sköter sig.
Ha det gott.

Marie-Anne sa...

Snygga som 17 är de, kängorna! Men här är det scooterkängor som gäller - varma, vattentäta, klumpiga saker, inköpta på Ullared förra hösten. Och snart är det dags att leta fram dem - ve och fasa..........Kram!

Ingela sa...

Garanterat sköna Britt-Marie, jag vet för jag har provat, håller så klart med om att de är dessutom är snygga. Lite punkigt, ja då får jag väl vara det då Eva-Katrine ;-)

Anna-Karin hade ett par för rätt många år sedan de bytte färg från orange till lila... tror nog att de vid det här laget är borta. Men expediten berättade att där hade kommit in kunder som haft sina
sedan70-talet och att de höll ännu. Skulle tro att hon menade att de i princip är outslitliga. Så Du ska kanske också ha sådana Gudrun.

Scoterkängor är säkert praktiskt ute på ön Anne-Marie!

Håller med dig Monica, visst har den boken budskap!!! Att se läsa och filmatiserat är svårt oavsett om man har saker nära... bara detta att är man född och fostrad till en god portion empati så är man... Bäckaskog, ja det retar mig att vi missade det men det är vårt eget fel inte sant!

Åh vad snabb du är Gudrun! Ska bli så kul att se det i real life!

Ha det gott nu börjar Talent! Kram Ingela