Bloggintresserade

fredag 11 februari 2011

SÅ ROLIGT

?... Det tycker jag nog inte att det är... att det snöar. Plusgrader, det började med regn. Nu är flingorna stora som forna 2-öringar och 5-öringar. Det tog en stund innan något blev liggande, men nu går jag och lägger mig och förväntar mig att vakna till en grön värld.

I onsdags landade jag till i Solhaga handelsträdgård, bara för att njuta synintrycken och insupa goda dofter. Det var då jag såg ett något buskigare exemplar av den där lilla minibusken som jag fyndade förra året när det var växtbytardagKjugekull. Det lär vara ett slag av Rhododendron, kanske var den kanadensisk. Men ni ser den gläder mig redan med en om än en liten blomma!Kolla gärna tillbaka på de 2 föregående inläggen då det nu har tillkommit kompletteringar både med text och bild med vävbilder.

Nyss hemkomna från Furubodabadet så härligt med motion i detta varma goa vatten och på det en bastu. Nu står potatisgratängen i ugnen, biffarna förberedda och bankade inför stekning, bordet festdukat fredagsljusen tända. För det är ju fredag och Let´s dance idag.8 kommentarer:

Gudrun sa...

Hej Ingela!
Har det blivit grönt nu? :)
Här har vi fått massor av snö igen och det blåser jättemycket. Det har blåst så mycket att himlen för tillfället är alldeles blå och solen skiner, inte dumt att titta ut på det.
Så kul att du skall väva, det såg fint ut i din skattkista.
Önskar dig en fin dag.
Kraaaaam

Anonym sa...

Ja visst vill man bara somna från snökaoset och vakna upp och så är det vår med fina blommor ute och fåglar som kvittrar...jag vill inte ha detta vädret längre...bläääää.

Blir det lets dance och god mat ikväll?

Puss och kram eva

Ulla sa...

Oj, oj du skulle se hur vi har det! Min äkta hälft som är en som kommer sent hem efter jobbet har ägnat snart två kvällar åt att flytta runt med snön. NU RÄCKER DET! Just nu sitter vi framför Let´s dance och har ätit gott och njuter av att det är fredag så det är nog i-landsproblem(säger äldste sonen) när man klagar över snön. Ha det så gott!

Petit Eyekiss sa...

Igår morse var det som sagt så fin soluppgång, och så kommer snöstormen på eftermiddagen.Oavbrutt snöande i ett dygn och därtill kuling , som drivar snön. Nog har vi fått ytterligare 20-30 cm. sedan i går.Tyvärr så är det väl bara att "gilla läget". Äta och dricka gott och kolla Let's dance. Vi valde På spåret och Skavlan i kväll, och det är jag glad för. En av killarna (gubbe) i Bee Gees var hos Skavlan,
jag kollar dansen på Play i morgon..
Ha det gott, Jag målar världen grön till dig i morgon!
Kram
Bettan

Ölandsvindar sa...

NU skulle jag kunna hyra in mig i ett väluppvärmt växthus med blommor och grönt runtomkring några veckor framåt.Men jag får väl nöja mig med att vattna de yrvakna pelargonerna och vara glad över att solen ändå tittar in genom rutan.
Kram, kram
Kerstin

Anonym sa...

http://www.careerbuilder.se/SE/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?Job_DID=J3G17M6LCG9PHZFCNTD

Hej mamma, tipsa kalle om detta jobbet...även om det bara gäller för sommaren så kan det ju bli mer sen =)

Ingelapingela sa...

Hej på er ett ombytligt väder. Först var det storm, därefter tillfälligt grönt och skönt. Sen kom snön í stora tjok men blev endast liggade i någon centimeter här. Så jag förmodar att ni uppåt fick de här snömassorna istället för stormen. Men så hörde jag ju av dig Bettan att det har blåst kuling hos er i Stockholmstrakten... hmmm Inte muntert något av det. Lätt att klaga, men visst är det ofta i-landsproblem. Kloka barn vi har! Idag har varit hyfsat väder här. Vi tog en svingsa till Pulken för att kolla på tranorna, men vi såg inte en enda... Vi njöt också han i Bee Gees häftigt då han sjöng med Carola. Tänk om vi kunde måla världen ... ja då hade den garanterat varit gröön nu... yrvakna pelagonior och uppvärmda drivhus låter mysigt ;-)

Anonym sa...

Dags för dig att blogga lite nytt mamma =) Hoppas att du blir uppvaktade idag på Valentines day =)