Bloggintresserade

onsdag 16 februari 2011

SÖKA"Den som söker ska finna"

Jag fortsätter föra

min stråke över strängarna

Tonen har blivit en annan

Den är svårfångad

Men glädjen bor i strängarna.

Ingela

6 kommentarer:

Gudrun sa...

Hej vännen!
Hoppas allt är bra. :)
Den är helt underbar din fiol.
En del dagar funkar det bara inte, i måndags trodde jag att jag hade 4 armar och 3 ben, jag stötte emot allt i min verkstad, helt hopplöst. Andra dagar går jobbet som en dans.
Tur att lyckan bor i strängarna.

Önskar dig en fin dag.
Kram

Ingelapingela sa...

Tack goa Gudrun! Den där sorgen som du läser mellan raderna i min lilla dikt ligger där latent du vet att sakna något som har funnits, viljan att dölja sina begränsningar och bli förvånad då ingen märker det som gått förlorat. Hur går den ekvationen ihop?

Ibland är det värre än annars så är det för alla... Att ha alltför många tentakler är inte lätt tur att det går bättre för oss mellan varven. Som svärmor brukade säga ibland så är det upp och ibland så är det ner. kram ingela

Gudrun sa...

Ibland så tror jag att människor är så rädda för att prata om sådant som för mycket känslor med sig. Förmodligen i all välmening. Men visst är det skönt att få prata om "smärtan", det blir lite lättare då när man får lätta på trycket.
Kraaaam till dig.

Maria sa...

Vilken häftig fiol du har! Tänker att du kan spela både i dur och i moll..... Sköt om dig!
Kram!

Ulla sa...

Efter en delvis sömnlös natt och vånda över kursplaner, mål(går dom att nå)och otillräcklighet så är det svårt att se ljuset i tunneln ibland. Jag förstår att du dras med såna känslor också och det med tanke på vad du varit med om. Jag bara lät proppen flyga ur imorse på jobbet och helt plötsligt hade vi en hel burk med proppar. Varför tror man att man är ensam om sina tankar på natten och det är olösbart? Just nu är jag lite trött men känner att det går att komma vidare och så hoppas jag det är hos dig med. Spela lite och lysnna på musik som jag förstått är din avkoppling så tar jag några varv på stickningen och lyssnar på min bok! <3<3<3

Ingelapingela sa...

Min respons härovan under Vänskap