Bloggintresserade

söndag 25 maj 2008

Mors dag



Grattis mor på Mors dag. Vi har nu ätit frukost i Täppet på kökssidan. "Nästan" sol lagom med en lätt kofta på. Per-Olof hemma ännu åker strax med svärföräldrarna hem till Hbg. Fick 2 trisslotter av honom vann på den ena 50 kronor. Tänkte först bärga mig till vi hade ätit frukost med att skrapa X...kunde inte...det blev X10!!! Kan dagen börja bättre? Löste ut vinsten fick 25kronor X2 på båda. Fortsatte på detta vis ett par gånger till... Häftigt!




Detta är kökshörnan på måndagseftermiddagen. I bakgrunden ser ni vår Barnardparakit Zacks hem. Tyvärr har vi inte honom kvar. Han flög bort och det var lögn att få in honom igen i ett par dagar satt han i toppen på en bjässegran på granntomten. Trots öppen dörr till buren och god mat kom han aldrig tillbaks. Som ni ser är den stora buren numera upplag för alla dubbdäck etc.




Efter Per hade åkt kom Anna-Karin och vi har haft en härlig eftermiddag. Hon hade skrivit ett kort som fick mina ögon att tåras dessutom hade hon köpt en tunika till mig i min favoaffär Gudrun Sjödén. Färg? Vinröd-lila med oranget i halsen. Snygg!!!

Invigde ny dress. Kalle trött slutade klockan 5 imorse. Vi andra tre åt festmiddag på rökeriet. Efter ett återbesök på Aoseum och Annika Jägfeldts konstutställning drog vi vidare. En underbar eftermiddag på terassen som vätter utåt Helgeå och Åhus vinodlingar.

Mor och dotter på Rökeriet



Vi åt rökt fjordlax med potatis och romsås. Såååå... smarrigt, det riktigt smalt i munnen. Blev trötta och dästa alla tre. Bestämde oss för att åka hem och dricka kaffe i trädgården. Mysigt att ha barnen hemma, Eva-Katrine fick jag prata med telefonledes hon är i Kållered men har snart sommarlov. Lång promenad med Lucky i kvällningen.

Rätt låt vann i min mening igårkväll, solklart! Vilken njutning hela konceptet låten, sångaren, och showen http://www.youtube.com/watch?v=p6zu-c5s_0E men liksom du Ann gillade jag även
norska och danska. Synd om Perelli så dålig var den inte...

1 kommentar:

Unknown sa...

En sån pippi är anträffbar hos oss och i bur sen i torsdags.
Ring 070-545 88 12
Mvh Camilla