Bloggintresserade

torsdag 15 maj 2008

Aimee Anne Duffy m.m

Ser ut att bli ännu en dag med sol! En promenad väntar med Lucky innan jag ska traska upp till Glashyttan för att kunna ta en senare buss in till stan. Jag har en lång dag på jobbet framför mig och med andra ord ber jag att få återkomma, det blir nog inte många rader idag. Tur för Lucky att Kalle är hemma hos honom.

I all hast gå gärna in och kolla inbjudande stenläggningar på adressen http://www.viivilla.se/Tradgard/Marksten/Smycka-med-sten.aspx

Köpt en skiva idag med Duffy som jag länge har varit nyfiken på. Har hört några få låtar från den tidigare och tänkt att hennes röst är mycket speciell. I stil med Janis men ändå inte. Duffy är 24 år och sångerska från Storbrittanien närmare bestämt Wales. Genren är förnuvarande soul...
Två helsköna smakprov i vanlig ordning:
http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ

http://www.youtube.com/watch?v=MkkmQNA_aRs&feature=related
Återkommer när jag har hunnit igenom skivan och själv har mer kött på benen.
Roligt Ann med så snabb respons! Känns som om vi har en hel del gemensamt! Ser fram emot att lyssna på låt nr 10 när Mats har den med hem från jobbet. Den sitter nu i Cd:n i hans bil.

På kvällen en promenad med Lucky ner till havet. Stegräknaren står totalt på 6.90 km. Hyfsat.

Härligt att höra din röst Anna-Karin hoppas att du och Eva-Katrine får en härlig helg tillsammans i Malmö. Spa lät "görskönt" för att ta det med Göteborgsdialekt!

Inga kommentarer: