Bloggintresserade

lördag 31 maj 2008

Trädgårdens dag

Härliga lördag en strålande morgon, fantastiskt god frukost. Mats hade hittat våra favoritflingor i Åhus Konsumbutik. Det hör till saken att de slutat föra just dem på ICA. Har saknat dem jättemycket. Är precis färdiga med att städa av här. Går smärtfritt när man är två Mats har sagt till en arbetskamrat och hans respektive att de väl kunde komma hem till oss ikväll. Har ännu inte lämnat besked, men jättebra för nu fick vi "ändan ur vagnen".

Alltid lika kul med dina morgonmail A! Gillar när du kallar mig Pling, det gjorde min klasskamrater också. Jag känner mig ung på nytt. Jag tror du hann vakna före mig idag, men Mats kommenterade just imorse hur konstigt det är att det blir så att man generellt vaknar tidigare med åren... (det hade ju varit skönt att sova till ibland-speciellt de dagar man måste gå till jobbet), men jag håller med det är så stillsamt och skönt innan alla är uppe.
Från det ena till det tredje är det intressant med drömmar tycker jag. Börjar man att analysera dem finns det nästan alltid mer än ett korn i dem. Åtminstone i mina! Men det blir ofta så komplicerat och tungt (segt på ett eller annat sätt) i drömmen tycker du inte. Men jag har också upplevt åtskilliga gånger att jag haft bruk för mina drömmar.
Mycket du ska hinna... även idag, ganska trevliga saker en hel del av dem eller hur :-)

Projektet göra iordning vid dammen har startat hos oss. Sågat ner ett träd på sisådär 4 meter, grävt upp plantor som vi tänker ta tillvara, rensat ogräs, vattnat. En mysig dag i trädgårdens tecken alltså! Anneli, Christer och deras pojke Ludvig kom vid halvsjutiden. Efter att ha pratat och skrattat tillsammans en stund fortsatte vi till fots ner till "Bistron". Där avnjöt vi vars en alldeles delicious filé Oscar och fortsatte vårt utbyte på hemmaplan.

Inga kommentarer: