Bloggintresserade

tisdag 27 maj 2008

Födelsedag

"Ja må hon leva, ja må hon leva..." ETT STORT GRATTIS mor på den stora dagen! Det ser ut som vädret också är med dig. Här strålar solen åtminstone, t.o.m. från en klarblå himmel. Såg av ditt Sms att det är lika uppe i Västerås. Roligt att höra att du tyckte att orkidén var fin. Man vet ju aldrig när man skickar med blombud.

Ann, det var faktiskt inte många droppar regn som kom i Åhus igår heller, men (har fått rapport) däremot i Kristianstad (Kalle), Hässleholm (Mats) och Helsingborg (Per). Hos oss också väldigt torrt, faktiskt hade gräset tagit fyr utanför en av ortens skolor. Som tur var lyckades de släcka ganska snart.
Lovar hålla tummarna för dig nu på morgonen. Förstår att du är nervös, vem hade inte varit det.
Du liksom jag verkar "pigg och alert" på morgnarna. Vad god hand du tar om din farfar. Han kan skatta sig lycklig att han har dig. Tyvärr blir det ofta så att omgivningen så fort tar saker för givna, de vill bara bli av med "besväret och kostnaden". Tänk att hamna därhän, att man är beroende av hur andra ordnar eller inte ordnar för oss.

Du skriver; "Melissa Horn, är det inte hon som var lite poppis slutet på 80-talet... ja jösses, tiden går". Vet inte kanske du tänker som jag att det kanske finns en koppling till Maritza Horn? Det är i alla fall inte samma "mänska". Det är inget mysterium längre för nu vet jag! Melissas mamma är jazzångerskan Maritza Horn. Melissa är rätt ny som artist 21 år gammal i höstas värmde hon upp före Peter LeMarc. Det är en rätt blyg tjej men säker bakom gitarren. Hon började skriva låtar som 16-åring och innan hon gick ut gymnasiet hade hon ett skivkontrakt i sin hand. Genomgående temat är kärlek, sprucken, förlorad och längtan efter kärlek. Missa inte att lyssna på henne!

Mer musiktips Lars Winnerbäck & Miss Li på adress;
http://www.youtube.com/watch?v=9pk3J9-1-UA

samt Elin Ruth Sigvardsson på adress;
http://www.youtube.com/watch?v=PIOf7o5NyWc&feature=related

Roligt att höra av dig Inger, händer rätt ofta att jag tänker på dig och undrar hur du har det nu! Har bett Theresas bön och sänt den vidare.

Inga kommentarer: