Bloggintresserade

onsdag 28 maj 2008

Bilskrälle

I kast med uppgift fyra på kursen. Förstår inte riktigt vad som hänt, hittar inte inspirationen. Få se om jag lyckas få ihop någonting, men tiden innan inlämning håller på att rinna ut. Lyssnar just nu på Melissa Horn, är så tacksam att du Anna-Karin introducerade henne för mig... jag blir så lycklig när jag lyssnar på henne... det är balsam för min själ!!!
Tänker mig en tur med min bil till Bo Ohlsson i Tomelilla senare (låter något, men det har blivit del i min frihet efter att ha känt mig låst och oduglig under de senaste åren. Vill så långt det är möjligt återerövra mig själv! Bär mig emot att svära men gör det nästan; skrället startar inte... Mer tid till uppgift 4 med andra ord, låter ju som en mysig plan B (läs synd om mig idag).

Idag var jag vaken före dig Ann, har ju en del planer för dagen. Blir orolig för dig, tänker att dina oregelbundna och osäkra jobbtider, renovering, bekymmer om andra tar överhanden. Hoppas att du får trevligt och lite avkopplande på partajet ikväll. Aha nu förstår jag. Det var därför jag fick smörgåstårtan, det var ju tid för morgonkaffe på jobbet. Tack ändå, blev rejält sugen! ;-)


Inga kommentarer: