Bloggintresserade

lördag 3 maj 2008

Helgfirande

Uppe med tuppen. Idag kommer Anna-Karin, Jippi! Kanske därför det var svårt att sova? Vilket höjdaravsnitt av Så ska det låta! För er som missade det avsnittet finns det nu utlagt på svt.se. Sök på program.

Klockan6:18 bröt solens strålar fram. Det ser ut att kunna bli en härlig dag idag, men jag tror ändå att jag knyter mig ett litet tag till för att vara redo att möta resten av dagen. Tack mor för sms verkligen fin magnolia. Påminner mig om att när vi flyttade hit en gång trodde jag ett tag att vi också hade en på tomten. När de stora knopparna slog ut visade de sig vara en kastanj! Har nu upptäckt att det står Mahonia och att det verkligen är en sådan. Hur kunde jag se så fel?

Nyss hemkomna efter en cykeltur om IP för att se när Erik spelar match med HBK. Härligt att se knattarna på plan och taktiken de använder i spel. Hur en del vill vara ensamma om bollen och andra i det närmaste verkar rädda för att hålla i den. Samt höra hur föräldrar hetsar upp sig över hur telingarna rör sig på planen och tänka tillbaka på när våra barn var små.

Tog en tur upp om Jockes för att se om gräsklipparen var klar. Det var den inte så gräset får växa ett tag till, men så kommer det ju också att synas desto mer när vi väl gör det. Gödde ju gräsmattan för lite mer en vecka sedan så ni kan ju bara föreställa er. Hur går det med ditt Runo börjar det göra på sig med gödningen eller det är för tidigt? Cyklade en extra runda på den nya strandpromenaden, ser ut som om det skulle kunna bli bra. Bara nu inte strömmarna ändras så att resten av stranden stryker med. Anna-Karin ringde, hon är nu i stan skulle bara uträtta några ärenden samt besöka loppis sedan kommer hon.


Mats har precis dressat om för att upp och fortsätta rensa stugtaket. Kan ju vara lönt nu när tallen är rensad. Dags även att tvätta bort alger och bättra på målningen. Så här ser den ut i dagsläget. Lutad emot gaveln ser ni fönsterna som vi nyligen bytt ut från vårt boningshus.
Nu är det Xbox och sällskapsspel som gäller för hela slanten. Anna-Karin har med sig ett sällskapsspel som sker via datorn. Jätteroligt tycker Kalle, Mats och flickorna under tiden får jag datorna alldeles för mig själv. Sedan en liten tur med Lucky och flickorna ner till glassen och utmed strandpromenaden till nya playan i regn (idag totalt 4.6 km).
Efter regn kommer solsken säger man och det stämde!
Ikväll tacofest därefter körslaget och filmkväll.

Inga kommentarer: