Bloggintresserade

torsdag 3 december 2009

Ledigtorsdag

Ann: "-2C och rimfrosten är nog kvar sen gårdagen. Det var så härligt med klar solskensdag och vitt rimfrostlandskap, hoppas på liknande idag!


 
Härligt besök framåt kvällen hade vi, mitt i stojet :-D var jag så oartig och ouppmärksam att jag glömde tacka så mycket för paket ni kom med, förlåt, och TACK :-) Ni var nog sent hemma, och Charlie tog emot värdigt hoppas jag :-) Ha nu en lugn dag hemma att laddda batteriet på!"

Jo då jag är här :-) vänta och tacka tills du har öppnat paketet kanske inget du gillar. Finns inte mycket mer att skriva på dagens inlägg än att det är något kallt här med, kallare faktiskt idag än igår. Har nu skrivit en del på gårdagen. Ska ta fatt i förrgårs inlägg oxå, sen får vi se.Ann: "Mmm vilket gott sällskap till min köttfärssoppa m vitkål o senap "Ja så blev det med det, vaccinet slut... nu hemma igen och sätter brasa. Skönt! Faktiskt rätt kallt idag... även inne.
__________

Anna-Karin, Ann undrar hur det är med Mini och Chris-Martin vad säger du? Kan vi få en rapport?

http://www.expressen.tv/Galna%2Bklipp/1.1797807/kattungefeber-se-klippet-alla-alskar
__________

Mor rapport från USA både Christin och Daniel har haft troligen Svininfuensan. Men nu var det bra. Daniel hade skaffat sig en hund. Nyffe blev jag Christin skulle man kunna få höra mera?
__________

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej! Skönt att ni kom hem okej? Är pappa ledig idag? Och du måste åka till jobbet gissar jag.

Jag är helt slut idag. Hade velat ha helg.

Blev Charlie glad?

Puss och kram eva

Ingelapingela sa...

Nej, jag är ledig idag oxå men pappa är på jobbet. Han kommer hem tidigare i em för det är meningen att vi ska få vårt vaccin i eftermiddag. Sedan är han ledig imorgon efter två långa dagar för honom på fältet medan jag jobbar.

Men du det är helg snart! Klart att dagarna blir långa att hela tiden göra sånt som är nytt även om man nu tycker det är kul. Stod och höll i en Allt om bröllopstidning igår för jag var nyfiken, men du de är rätt dyra och något bröllop är ju inte aktuellt vad jag vet i vår närhet :-)

Ingelapingela sa...

Ja Charlie blev jätteglad och har fått sin aktivitetsboll men den får han bara ha under uppsikt för han vill du tugga på ALLT.

Anonym sa...

Haha du kan få en tidning av mig. Har så många så köp ingen :) haha.

Va skönt att vara ledig. Men oj vad oaktiv du varit på bloggen:)

Usch vaccin. Hoppas ni inte blir sjuka eller får ont.

Håller tummarna!

Ikväll kommer eriks bror och hela hans familj. :)

Kram

Ingelapingela sa...

Tycker du?... Oaktiv på bloggen vill säga... massor med jobb, faktiskt hela dagen ;) kolla bara bakåt ett par dagar. Vet du vad vaccinet var slut d¨vi kom dit. Men då vi sa att Mats tagit ledigt från jobbet i Dinja för att åka dit får han komma imorgon efter 9 själv får jag vänta till tisdag nästa vecka.

Ja med då väntar jag med tidningen...
Kram mamma