Bloggintresserade

tisdag 29 december 2009

TISDAG tankeöverföring

(8.46) GODMORGON! Inatt har det varit kallt, nu visar termometern -4 grader i Paradiset, gräset är rent frostnupet, himlen blå... och gyllene som om vi väntar på sol... är det möjligt?

Ja du, så då var vi här nu igen... samtidigt!

Ann i Småland (8.44): "-10,6C i gryningen hade vi! Maken skall montera nya verktygsskåp på lastbilsflaket och kör in den i garaget och ut med personbilen och värmer upp garaget med nya gasolfläkten medans jag skall laga rotmos med fläskkorv efter makens önskemål i matbutiken igår tänkte jag.

Katterna serverades frukost nyss och fick gå ut, under protest, på den 'stora toaletten' ett tag, innan matte veknar av alla termometerns alla minusgrader och snart ropar in dom i värmen igen :-)

Vilka snygga stövlar du köpt! Fast de är nog inte vidare fodrade eller 'broddade' till hundpromenader i natur och snö ser det ut som :-) antar det blir stadsanvändning för dem och ack så fräcka!"

Ja, jag blev så där förälskad så om jag hade varit barn hade jag nog tagit med dem i sängen inatt. Inget teddyfoder där inte, men under fotriktig sula har Skomästaren invändigt lagt i en filtsula med aircondition att använda då jag har tunnare strumpor och tas dän då jag väljer tjockare hosor. Mönster men inga broddar. Sådana du efterlyser, varför inte Graninge som Skomästaren föreslog. Egentligen behöver jag ju för båda användningsområden. Men det fårdå allt vänta.

http://www.brandos.se/graninge/c227/?gclid=CI-_3--Z-54CFQ003godeFWYHQ

"... Jag var på B-Young igår med en (dessvärre otymplig) _ mamma köpt, men pga rean hade de inget kvar att locka mig med så jag kom därifrån med ett tillgodokvitto istället och upplysning om att nya sortimentet börjar komma in nästa vecka".

Typiskt, men du det kan ju bli spännande att få botanisera ibland vårens sortiment.

FINT: http://www.dickgillberg.se/julstaden2009/
__________

Så nu har jag äntligen luskat ut hur länkarna ska bli klickbara. Häftigt!

__________

Fågel, Fisk eller mitt emellan till middag?

Idag vankas fågel; Kycklingspett, klyftpotatis, grönsallad och Tsatsiki

Promenad med nya skorna till familjen Anderssons för att återlämna en gryta, kvarglömd julklapp och höra lill-Erik spela julsånger på sitt nya Piano.

Nu väntar ny miniserie: "Förnuft och känsla"

Inga kommentarer: