Bloggintresserade

måndag 14 december 2009

Måndag och så blev det tisdag

Ett par mellandagar nästan utan nya inlägg på bloggen och det har väl knappast hänt sedan jag en gång startade den. För den som så önskar har det däremot tillkommit både nya bilder och text fram tills på måndagskvällen under söndagen.

För ett tag sedan var jag på väg att låta bloggen vila, men blev då övertalad att fortsätta för att fylla ett eventuellt tomrum. Med hjälp så blev det stoff ett tag till, nu får vi se. Kanske finns bara inspirationen och viljan att dela vardagen igen framöver... och kanske dröjer det inte så länge, vem vet. Kanske ni hjälper mig på traven för min tanke från början var inte att det skulle bli en enmanshow utan snarare en dialog. Det är det som betyder något, för utan påfyllning står man sig rätt slätt.

Det snöar härutanför kan jag avslöja och snart är marken täckt !

9 kommentarer:

Anonym sa...

Haha va hände här? Lite trötter :)

Hoppas att allt är superbra med dig och att du har en underbar söndag. Om en vecka ses vi :)

Puss och kram eva

Ingelapingela sa...

Längtar!

Ingen riktig lust att skriva nu. Inne i den där svängen igen om det är någon mening. Hade varit behov av lite input känner jag.

Söndag? Hmmm

Kram mamma

Anonym sa...

Haha söndag? Jag är nog lite trött...hihi.

Ja men ibland är det skönt att ta en paus...:)Hitta nya inspirationskällor:) Har du bakat ditt vörtbröd ännu? Kommer millas föräldrar på jul?

Haft en bra dag i skolan? Händer hemma med Cahrlie och livan? De leker för fullt? Har han lyckats med att förstöra något mer, den lilla tramsen:)?

Kram

Ingelapingela sa...

Ja, ska bli skönt med lite ledig tid, det känner jag med. Vörten ska bakas onsdag-torsdag även chokladsnittar. Kansek något mer om andan faller på men det tror jag inte. Milla, Rolle och Gunilla kommer men de ska äta hemma och vill rätt fort hem till Boy.

Kram mamma

Anonym sa...

Haha okej, men då borde de väl kanske fira julen hemma eller?

Åhh va gott med chokladsnittar. När jag kommer hem gör jag nog snoddas/ kärleksmums och dajm. Får se lite vad det blir.:)

Det blir säkert en god vört. Jag gillar ju dock kavring bäst. har ju lite svårt med russina..:) haha

Men jag ska inhandla en väldigt god senap till oss. Får se vad det blir för överraskningssort.

Monika sa...

Hej på dej! Känner igen tanken, tar ibland lite pauser men har hittills fortsatt. Man ska hålla på så länge det känns roligt, det är min tanke! Men nu i jultider är det lite svårt att hinna med tycker jag! Ha det gott!

Hälsningar från Finland!

Anonym sa...

I min vackra vita vinter värld!

Det är så mycket snö ute, det är kallt och superhalt :) Underbart, fast visst jag hade gärna sluppit det hala. Man går på helspänn hela tiden för att inte halka....haha!

Charlie måste älska snön. Lilla gubben. Snart får jag träffa honom och hela familjen. Då kan vi sitta och snacka skit och äta en massa godis & god mat :)

Kan du inte lägga upp ett gulligt foto där han leker i snön?

Ligger Olivia mycket i sin säng?

Vilken dag slutar ni skolan? Ska du gå på julavslutningen? Säkert många och fina uppträdande som vanligt. Jag var ju med förra året och kollade med dig!

Ha en superbra dag....snart helg. Jag lääääääääääääääängtar!

Puss & kram fialotta

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=RfhqAtaWsrA&feature=related

En liten låt från eva

http://www.youtube.com/watch?v=rVWXEwwasck

Vi tar en till en jullåt :)

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=5M5vaINsfro&feature=fvw

Haha vi tar en till :)

Litemusikinspiration kan jag allt ge dig :)