Bloggintresserade

söndag 15 augusti 2010

GÅSHUD

... ja, för det är så vackert !!! Rösten, texten, cellon...


Låten heter; Tycker om dig

7 kommentarer:

Ulla sa...

Härligt att njuta av det man tycker om. Min musik är att lyssna på böcker. En bra historia och en duktig uppläsare, det är riktig avkoppling tycker jag.

Anonym sa...

ska du lära dig att spela så nu? =)

Kram eva

Anonym sa...

Hallå där kunde jag ju om jag haft en instrument och haft gåvan ;-)

Mamma

Ölandsvindar sa...

Det finns så mycket vacker musik att njuta av. Det är riktig friskvård det! Vila nu upp dig ordentligt. Det är alltid värst första dagarna innan man kommer in i rutinerna igen.
Kram
Kerstin

Anonym sa...

Hej Gums. Passade på att titta in hos dig, har tänkt mycket på dig och haft ett enormt dåligt samvete att jag inte hört av mig. *skäms* Men detta året har varit så tufft och så jobbigt. Jag har saknat Irene något så kopiöst och gör fortfarande. Kan inte släppa det. Tänder ofta ljus för henne i min lykta på altanen. Jag har åkt skytteltrafik in och ut på sjukhuset och blir bara sämre o sämre, saknar allt hos henne. Men ffa hennes empatiska och förstående sida. Saknar att prata med henne. Brukar ha på mig något som varit hennes, allt från smycke till kläder (vi bytte ofta kläder med varann) när jag ska in på sjukhuset eller bara på besök. Jag vet att hon finns med mig... Jag som tror på att själen finns kvar var hos ett medium nu i våras och då säger hon att jag hade en kvinnlig vän som lämnade mig i somras hon hälsar och tackar så mycket, sen nämde dom en annan väldigt närstående vän som gått bort 04. Lite skrämmande men skönt ändå. Detta blev en lång kommentar =o) Jag hoppas att det är bra med dig? Har inte varit så flitig läsare heller i år, allt haar liksom bara varit mörkt. Svårt att hitta en ljusning när inte läkarna gör det. Hoppas du har kvar min mejladress om du vill svara. Jag har din. Sköt om dej och krama om varann. Bamsekram Cissi

Ingela sa...

Ja, det gör jag alldeles för sällan ULLA. Men en riktigt bra sommarpratare; att få ta del av dennes livsvisdom och anekdoter varvat med musik det tycker jag är ren och skär njutning. Och absolut KERSTIN visst är det friskvård.

Om jag hade varit yngre så hade jag absolut velat lära mig spela cello. Åh, vad jag önskar att jag hade gjort det. Min dröm för tillfället är att hantera en fiol... det inbillar jag mig är ett lite mer hanterbart instrument.

Tack Kerstin du hör och ser att jag behöver uppmuntran! Skönt att ha er! Brukar vara positiv men just nu känns det så tungrott, hur ska detta gå?

Glad att du hör av dig Cissi. Har tänkt på dig och undrat hur du har haft det!

Till den det berör; Ser att du har fått en konstig kommentar på min blogg och undrar varför den används till detta känns onödigt och knappast mina takter???

Anonym sa...

Hej igen gumman. Tack för ditt svar, blev glad. Var lite orolig att du tagit illa vid dig då jag inte hört av mig. Jag vet inte var den kommentaren kom ifrån, jag blev en aning chockad. Hoppas vi hörs snart igen. Va rädd om dig o må väl. kram Cissi