Bloggintresserade

måndag 30 augusti 2010

HELGEN

... den kom och gick... visst blev det en hel del gjort och så. Men på något vis kändes det då det var måndags morgon som om den passerat alltför fort.










Det märks att det nu har blivit kallare både på morgnar och som här kvällar. Fredagshimlen lyste gyllene rosa då vi närmade oss hemma, kunde krypa upp i fårskinnsfåtöljerna och svepa plädarna runt oss.

Måste se till att få hem ved inför vintern så att det är förberett för höstens och vinterns brasor.





På lördagen begav vi oss för att fixa födelsedagsgåva till sonen som fyller år kommande helg. Därefter till Bromölla och har nog sällan skådat en svartare himmel. Då vi närmade oss "Livshjulet" dundrade det och regnade rätt bra.






Och just då var vi tacksamma att vi inte hade beställt spabad på takterassen den här gången...



... men att krypa upp på britsen för att få förstklassig massage i 70 minuter... det kan jag säga satt fint. Och det var av behov för det var just denna tid som behövdes för att jag skulle slappna av. Stel som in pinne då vi steg in och svävade ut som på moln... ;-)












Framåt kväll på lördagen och fortsatt på söndagen väntade trädgårdsgöra. Nu är det hög tid att skoga på baksidan om vi inte helt ska gro in i huset.























Inte ser det något bättre ut, men däremot ser vi ju bättre ut och samtidigt andra bättre in... och det kan ju vara både och men ändå mest och... Trots allt behöver man föryngra rejält någon gång emellanåt. Och för djurens skull sparade vi några grenar tills i vår.






En del uppstickare blev synliga som den här vackra kaprifolen:

3 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Din helg har vært våt, men ellers god ser jeg! Spa er bra !!! Og man føler seg som en luxuskvinne når man blir tatt hånd om!! Ha en flott uke min venn og klem fra bestemor!

Ulla sa...

Oj,det var en riktig arbetshelg. De svarta molnen susade nog hit efter att ha varit hos er för vi fick en släng av sleven också. Det syns att det växer bra söderut! Ta det lugnt på jobbet den här veckan, lite omvänt liv kanske inte skadar ibland.

Maria sa...

Det lät underbart att få massage! Skulle inte skada här heller....
Oj, vad ni har jobbat i trädgården! Man känner sig ganska nöjd efteråt, eller hur? Kaprifolen är jättefin.
Kram!
Maria