Bloggintresserade

tisdag 17 augusti 2010

MAGISKA UNDER

Sju stinna näckrosknoppar guppar nu i vår lille damm... har jag tur, slår någon av dem ut om ett par dagar. Kanske som en gentle gest till ägaren ;-)

4 kommentarer:

Maria sa...

Så söta näckrosknoppar!Det måste vara härligt att ha en egen liten damm.
Kul att du har testat växtfärgning, det är spännande. För många år sedan gjorde vi det med en grupp 5-6-åringar på dagis, också utomhus med en stor gryta över öppen eld.Barnen tyckte att det var jätteläckert!Så fick vi en jättestor vägg-vävram av en man. Där vävde barnen av garnet vi färgat.Så kul och fint!
Ha det gott.
Kram!
Maria

Ulla sa...

Visst är det magiskt, tänk om du får se Tummelisa! Håller med om att det är mycket som ska ordnas när man kommer tillbaka till ett jobb som varit stängt men på något underligt vis så ordnar sig det mesta. Jag har firat jobbstarten med huvudvärk något som är mer regel än undantag men då får man göra som i reklamen med den pysande tabltten. Den är också magisk.

Ingela sa...

Ja, att ha en damm och över huvud vatten i trädgården är både ögon- och öronfröjd. Med sitt liv, sina växter och sitt svalkande porl.

Tummelisa, ja det har jag inte tänkt på men tänk om hon "jumpar" på bladen endera dagen!!!

Usch för huvudvärk... det är faktiskt min fasa du förstår nog varför! Jag har blivit kroniskt rädd för huvudvärkspiller istället brukar jag försöka ut i friska luften om det finns någon vill säga. Krya på dig!!!

Ölandsvindar sa...

God morgon!
Jag ser att din näckros har kommit betydligt längre än min. Jag får fortfarande nöja mig med en knopp i taget från min lilla nyplanterade planta.Vi fick också en släng av åskvädret men inte så mycket som ni råkade ut för.
Kram
Kerstin