Bloggintresserade

måndag 23 juni 2008

Halvsoligt eller halvmulet?

Beror på hur man väljer att se saken... En mysig dag igår utan alltför många solglimtar, däremot idag. Vaknade strax innan sju till strålande solsken. Har ännu inga planer för dagen. Skriva lite på bokmanus, får kanske ta ett tag med spaden vid dammen, Mats dras ju med sitt brutna finger, daglig promenad...

Tjena Ann läser att ni också haft åska Klokt av Micke att dra ut kontakter då tänker jag. Den seden har jag också växt upp till...Det blev en omvänd Micke alltså! Ja visst sover man tungt av lufttrycket. Mats och jag var också helt såsiga igår kväll. Jag satt t.o.m och slumrade i fåtöljen framför den annars spännande matchen. De andra sa att jag snusade lätt, tur att det inte var snarkningar på riktigt... ;-)
Annars samma här efter strålande sol, växlande molngubbar...ännu inget regn nu åter sol... Garderobsrum måste vara praktiskt... här tvätten ännu inte torr.

Urtrist väder som gjort för en bra thriller... efter kvällsmat "Kalkonrulle" till förrätt E-K och Erik körde till Ingelstads kalkon på lite utfärd i det trista vädret. Sedan grillspjut och nypotatis inte helt fel. Från det ena till det fjärde är ni vegitarianer Ann?

Inga kommentarer: