Bloggintresserade

fredag 6 juni 2008

Svenska flaggans dag



Somnade som klubbad igårkväll när vi kommit hem. Vaknade idag med tuppen, man skulle ju gärna tillhört dem som kunde gå ut och hissa sin flagga. Men, vi får njuta av andras istället!

Strax klara med lördagsröjningen. Återstår att se vad vi ska hitta på sedan. Per-Olof har precis dragit till stranden med kompisarna. Vi får se, kanske tar vi också en tur ner dit lite senare. Mats satte just på vars en kopp kaffe, tror jag också ska våga mig på en trots den vilande magkatarren.
Behöver handla lite också, satsar på Proviva fil...man har väl hört reklamen vetja.
Årets första besök på stranden...härligt att bara kunna hoppa på cykeln och iväg. Glassigt att ha 800 meter till stranden. En bit ifrån oss låg två något äldre par, och efter att legar och hört deras otrevliga gapande där de ondgjorde sig på allt och alla ett bra tag beslöt vi oss för att cykla hem igen. Svårt när man inte kan undgå att höra sådant man inte vill...
Per-Olof och grabbarna har varit hemma och vänt, nu skulle de ut och fiska ikväll planerar de att sluta upp alla och grilla tillsammans med oss. Härligt även för oss att få träffa dem igen. Mysig kväll med turnering i strandtennis på tomten medan jag och Lucky hejade.

Inga kommentarer: