Bloggintresserade

tisdag 17 juni 2008

Regn

TACK det lila linnet kom igår med posten och var jättesnyggt! Roligt när man finner annat än bara räkningar, reklam och tidningen i brevlådan.

Rätt tomt och tyst här nu redan halv åtta när Mats kört till jobbet och E-K rest till Malmö för att styla sig. Det var visst en kompis som fått det i födelsedagspresent att åka dit tillsammans med en kompis. Låter lite speciellt, men ber att få återkomma. Lucky bara sover och sover. Tänker att han nu börjar bli tärd, vet också att det är starka tabletter han får. Få se om han tyar ett varv runt kvarteret strax, vill inte väcka honom när han sover så gott vid min sida.

Jaha, plötsligt ändrade planer. Eva-Katrine hade missat bussen så då fick jag anledning att ut och köra en tur på morgonkvisten. Annars drar man sig ju faktiskt med tanke på skyhöga bensinpriser. Lucky fick sin tur när jag kommit hem.

Regnat mest hela dagen idag och det passade därför bra att fortsätta med uterummet. Kalle har köpt "ARN" på Dvd så jag tog en lång paus och fräschade upp minnet inför nästa avsnitt på bian i augusti.

Framåt eftermiddagen sprack solen fram och det känns nu behagligt att sticka ut nunan igen.
Var nog när du mailade Ann!!! Det hade åskat och regnat hos er. Samma här, vi ska inte vara sämre. Åskade natten till igår och under dagen igår. Vet inte hur mycket regn som har kommit idag, men lite lönt var det säkert. Passade på att ha kameran med mig ut för att föreviga lite i trädgården.




Röd Wiegela, Klätterhortensia, vit doftros, Humle med stöd av tobakspinnar. Vilket påminner mig att jag inte har planterat några tobaksplantor det här året. Brukar annars välja de vita doftplantorna. Vill att det ska märkas att man har kommit till Paradiset som detta området faktiskt heter.

Mats har riktigt ont i sin ljumske och sitt finger, skador från Korpen fotboll igår. 50 åringar bör kanske tänka över om de ska spela fotboll. Säkrare att titta på boll på tv Runo. Nu har Per-Olof dragit iväg till EM, läs igår.


Kan väl knappast finnas en vackrare och mer klok hund än vår Lucky. Titta bara på pälsen, vi kan också känna hur mjuk den är. Undrar vad han tänker på eller om han bara ligger och njuter av stunden. Karl-Mikael har precis fått sitt nya Visakort där det på framsidan är tryckt just denna bild.

Veterinären undrade om vi inte brukade ställa ut honom. Han är blandras mellan bordercollie och golden retriever. Nu är han sjuk, men i vanliga fall är han fortfarande ett 13 årigt yrväder. En smärt man med tänder som på en unghund. Måtte han snart bli frisk.

Inga kommentarer: