Bloggintresserade

onsdag 4 juni 2008

Sommardag


Förresten ett riktigt soligt GRATTIS till dig mor. Höll på att missa att det är din namnsdag idag. Det är ju SOLBRITT idag och det heter ju du! Du får ursäkta att jag missade att gratta när du ringde på förmiddagen.

Hej Ann, bra att du inte har glömt mig. Det trodde jag nog inte heller. Ibland tar livet bara mer tid av oss. Ni har värmebölja :-) skriver du, samma här jobbigt på nätterna :-/. Säkert en bidragande faktor att den gamle har det tufft. Förövrigt håller jag med i ditt resonemang, det där om hur viktigt det är att känna inre trygghet. Det har säkert inte gjort det bättre att sjukhuset helt oansvarigt glömt att skicka med en av hans mediciner.

Mer än trist det där med jobbet. Blir säkert jobbigare med hemmaplan när du inte kommer iväg. Tänkte ett ögonblick...hade varit kul om du kunde ta dig ledigt och hälsa på mig under sommaren!?

Ja Eva-Katrine sa just att Göteborg ju också ligger vid havet men hon bor i Kållered och får visst åka buss en bit. Jag berättar för henne här om dina tips; Näset, Smithska, Amundsön och att det går bussar ända fram :-). Tänker att hon mest längtar efter familjen och att kunna hoppa upp på sin svarta hoj och trampa de 800 meterna ner till havet...tror att vindarna legat på denna sidan och att vi kanske har bättre vattentemperatur. Jag har faktiskt inte provat. Det ska ganska mycket till för att jag ska våga mig i. I ån kändes det i allafall behagligt att stoppa ner handen häromdagen vid vattenytan.

Så nu börjar det dra ihop sig till fotboll, har du laddat Runo? Mats pratade med Per-Olof igår som tänkte sig hemåt nu till helgen kanske redan på torsdagen. Glömde fråga Mats om vilken dag Per-Olof reser till EM naturligtvis missar han ogärna denna stämningen, fotboll är en viktig del av hans liv se. På tal om fotboll, klokt Maria att sätta en tv i sovrummet så att du själv kan välja kanal framöver. Det finns ju annat också eller hur?!



Imorgon skolavslutning och studenten och allt vad det innebär. Vår avslutning är redan tidigt på morgonen men C4 studenterna springer ut på eftermiddagen från teatern. Passar bra för Mats slutar tydligen också vid middag imorgon, så vi kommer båda och möter dig Linnea!


Det brukar vara en härlig stämning och man kan ju inte säga annat än att årets studenter i alla fall har tur med vädret.





Ännu ett foto från helgens utfärd på Helgeå. Så grant!!! Tänk er att glida under trädgrenarnas skugga!

3 kommentarer:

Henrik17 sa...

Sol på er. Nu startar Henrik o Ibras show snart. Runo är fulladdad och tänker se så mycket jag kan av festen.

mvh



Henrik 17

Henrik17 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Ingela sa...

Aha, nu fattar jag Henrik är ju nummer 17 berättade Per-Olof som nyss kom innanför dörren.

Ja, jag kan tänka mig det att du ogärna heller missar någon match. Har ni kanske också mer än en tv, eller det behövs inte?