Bloggintresserade

söndag 22 juni 2008

Evas födelseda`

Vad är det för en da`? Vad är det för en da´?
Jo de´e´Evas födelseda´! Jo de´e´Evas födelseda´!
HURRA, HURRA, HURRA...

GRATTIS på en söndag till vårt lilla måndagsbarn. Idag 21 år. Om måndagsbarn sägs att de är ögonfröjd och är snälla och rara. Och det stämmer allt!!! Vidare att måndagsbarnet är svärmiskt lagd, har sinne för poesi, är mild, vänlig, godhjärtad och hänsynsfull.



Hoppas att du får en rik födelsedag Eva-Katrine; att fira födelsedagar är sunt sägs det och statistiken visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst. De allra bästa presenterna fick du säkert redan under gårdagen men idag väntar ytterligare något… Kanske att nyttja tillsammans med dina nya Pradaskor.


http://www.myspace.com/evakatrinemusic

Kanelbullarna som du beställde ligger klara i frysen. De bakade jag ju under gårdagen, kladdkakan likaså till den vankas det jordgubbar och glass. Låter det nåt´? Än så länge ingen sol, men vi får se vad som händer i den vägen frampå dagen. Jag har provat att beställa väder... Även mormor skickade ju SMS och solstrålar till dig på morgonen och Solbritt om någon lyckas väl?

Familjen Andersson här, Per-Olofs Milla och dina kompisar Linnea och Amanda. Hemlagad pizza och lite annat smått och gott. Alfapetturnering, lek och tjim. Nu väntar fotbollen...

Inga kommentarer: