Bloggintresserade

onsdag 11 juni 2008

Sommarlov

Morgon efter matchen som ju slutade positivt för Sveriges del. Ändå var det en ganska tråkig match tycker jag. Satt och undrade om grekerna över huvud taget var pigga på att spela boll idag. Svårt att se att de fått titeln EM mästare för inte så länge sedan... Men det är klart jag vet ju inte mycket om fotboll och det beror säger de som vet mer på deras spelstil.

En grå morgon (på jag vet inte när). Blåser dessutom rätt kraftigt. På med Melissa i en farlig fläng det kan ju åtminstone vara sol inne. Rätt märkligt för solen bröt fram samtidigt som Melissa strålar. En tillfällighet?

Har också kommit lite regn här framåt kväll...inte mycket men lite sa Mats, han hade passat på att göda gräset. Bara han inte tar dö på pyttorna!

Så nu har jag sommarlov. Nyss hemkommen från jobbet. Ett sista ryck med föräldramöte och att förbereda för sommarstädningen. Golven skulle vara tomma från datorer, stolar upp och annat smått. Glad att jag röjt skrivbordet så det fick plats. Men nu är det klart...

Imorgon eftermiddag kommer en fd.kollega och hälsar på. Då planerar vi promenera ner till gamla Åhus och kanske vi tar en vända ner för att kika på nya playan. Ska bli kul med en gó pratstund och det brukar bli att vi gräver djupt när vi väl kommer igång. Antagligen blir här råmaterial till mitt bokskrivande.

Inga kommentarer: