Bloggintresserade

torsdag 26 juni 2008

Dagens kinamat

Idag har Eva-Katrine och jag varit och gjort Kristianstad osäkert. Medan E-K var på Hälsa och Helhet fick handmassage och fotvård rände jag på reor och fyndade faktiskt en fräck klänning. En som jag tänker året-om-västklänning. Snygg och användbar tyckte även Eva J. dit vi blev uppbjudna på en kopp när vi skulle hämta bilen. Har faktiskt provat fota klänningen men den gör sig inte utan någon i den Ann så jag kastade den... bilden alltså!

Det visade sig att vi hade parkerat rakt utanför hennes fönster och hon var på väg att kasta soporna just när vi passerade. Nu kan man ju undra varför jag inte visste att det var där hon bor, men sanningen är den att fast jag och Eva brukar träffas lite då och då har jag faktiskt bara varit hemma hos henne en gång för några år sedan. Lika härligt som vanligt att träffa dig Eva för att växla några ord! Lustigt för jag tänkte på dig så sent som igår och så träffas vi idag. Märkligt!


Somnade och sov en timme när vi kommit hem, därefter en långpromenad med lilla Lucky som var pigg idag. Han orkade dessutom med ett par vändor efter bollen och nu ikväll har han gått och plockat bland sina leksaker i korgen i vardagsrummet. Skönt att se honom så pigg!!! På måndag återbesök hos veterinären.


Fårskinnet som korgen står på köpte jag för en billig peng till Olivia tänkte att hon kunde få ligga skönt men saken är den att hon hittar de bästa ställena själv i tomma korgar utan dyna, tomma pappkassar...det viktigaste verkar för henne vara just detta att hon har valt dem själv. Däremot älskar hon att knåda ett tjockare fårskinn som vi har i soffan i den änden som tyvärr har blivit något nersutten (påståss att det påminner henne om när hon var liten och satt igång mjölkproduktionen på sin mor).

Vilka ska vi heja på ikväll? Ryssland eller Spanien? Anna-Karin hejar på Ryssland (sen vinner de över Tyskland i finalen tänker hon) mor och Tommie tror också på Ryssland. Mats är diplomat...må bästa laget vinna säger han... och Spanien vann ju med besked! Efter vad jag kunde bedömma i denna match klart det bästa laget.

Inga kommentarer: